Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
  • Tilbud
  • Kurs og konferanse kampanje 2019

Kampanjepriser på møter og konferanser

Priser

Dagpakker inkluderer møterom, lunsj, pausemat, kaffe/te

Helpensjon inkluderer møterom, lunsj, pausemat, kaffe/te, overnatting med frokost og middag

Slår du til og bestiller et møte eller konferanse før påske med gjennomføring innen juni 2019, får du nå ekstra gode priser.

Ingen liker å betale for mye, og vi er opptatt av at prisene skal gjenspeile etterspørselen. Står det lokaler ledig før påske, så gir vi deg knallpriser på dagpakker for korte møter eller helpensjonspakker inkludert overnatting. På dager med stor pågang vil prisene være deretter, så ta gjerne kontakt med oss så guider vi deg til de periodene hvor du kan spare mye penger.

Dagpakker fra 475,- per deltager. Helpensjon fra 1495,- per deltager. Spesialpris på frokost for ikke boende konferansegjester 135,- (ord. 195,-).

Vi kan love personlig service, freshe møterom, luftige og åpne pauseområder, variert og god lunsj i tråd med vårt konsept "Seasons" (det beste fra hver sesong) og sunn snacks for ikke å glemme vår legendariske softis & popcorn  i alle pausene.

Vilkår og betingelser

Trenger du ikke rom, skriver du bare 1 rom i forespørselskjemaet. Skriv ca. antall deltagere i kommentarfeltet i stedet for. Øvrige betingelser og avbestillingsregler er i henhold til standard kontraktene. Kampanjepriser overstyrer eventuelle avtalepriser om firmaet deres har dette.

Send forespørsel
3.2.2.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.