Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre tilbud for julen 2020, samlet på et sted

Om du er en vennegjeng, en bedrift eller familie så kan vi tilby en hyggelig ramme rundt førjulstiden. Kom til duk og dekket bord i trygge omgivelser med gode smitteverntiltak!

Julemat & hygge

For kun 595,- per person dekker vi bordet med assortert varm julemat og deretter forskjellig tradisjonell dessert. Bespisning i restauranten ved minimum 4 personer. Julematen kan serveres på tallerken om ønskelig, da gjelder ikke minimumsantallet. 

Julelunsj

Vi har julelunsj i restauranten på forespørsel alle ukedager til kr. 425,- per person. Deilig varm julemat samt dessert servert på tallerken. Har du allerede bestilt møte her med dagpakke hvor lunsj er inkludert, så oppgraderer vi til julelunsj for kun kr. 150,- per person. 

Takeaway til kontoret/hjem? 

På forespørsel kan vi lage maten klar til henting i resepsjonen. Gjelder både julelunsj og á la carte menyen vi har på kvelden.

Familiejulebord 2020

Søndagene 6., 13. og 20. desember fra kl 14.00 - 17.00 har vi vår tradisjonelle julebuffet i restauranten med god avstand fra hvert bord og god buffet logistikk. Priser for voksne er 550,-, barn 4-12 år er 295,- og barn fra 0-3 år er gratis. 

Med tanke på smittevern blir noen av de tradisjonelle aktivitetene for de minste utfordrende, kommer heller sterkere tilbake med det igjen i 2021. 

Julebordshow - 2021!

Julebordshowet vårt har hatt stor pågang de siste årene og lange ventelister, men med 750 gjester per kveld og høy partyfaktor utgår det i 2020 pga. Covid-19. Vi jobber allerede nå med en fantastisk line-up av artister, komikere og livemusikk til 2021, så allerede nå kan du helt uforpliktende holde av plasser til din bedrift på datoene som er satt. Klikk deg inn her, velg dato så holder vi av og minner deg på det før fristen utløper høsten 2021: https://www.julebordshow.no/bergen/.

Overnatting i forbindelse med julebord

Vårt aller beste tips når du skal ut og kose deg: Benytt deg av vår gratis parkeringsplass, slå til med supertilbud på overnatting, nyt deilig frokost dagen derpå og dropp heller taxituren hjem.

Pakketilbud rom/frokost ved julebord i eget lokale: 995,- per person i dobbeltrom

Pakketilbud rom/frokost ved julebord i restauranten: 895,- per person i dobbeltrom

 Bestill eller send en forespørsel her!

Vilkår og betingelser

Prisene gjelder på forespørsel med forbehold om ledig kapasitet.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.