Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre tilbud for julen 2018, samlet på et sted.

Om du er en vennegjeng, en bedrift eller familie så kan vi tilby en hyggelig ramme rundt førjulstiden. Kom til duk og dekket bord!

Bedriftsjulebord i eget lokale

Pyntet eget lokale i helgene 16. - 17. november og 14. - 15. desember fra 50 personer eller mer. For kun 745,- per person er både festlokalet og julebuffet (varm mat og dessert), evt. servert på tallerken om ønskelig, inkludert. Vi kommer gjerne med våre anbefalinger til underholdning inne i lokalet så festen svinger ekstra! Ønsker dere å spise i restauranten er prisen 650,- per person.

Julelunsj

Fra 12.november til 20. desember tilbyr vi julelunsj alle dager i restauranten alle ukedager fra kl. 11.30 - 14.00 til kr. 415,- per person. Basert på vårt vanlige lunsjkonsept "Seasons" i tillegg til varm julemat samt dessert, enten på buffet eller servert på tallerken. Har du allerede bestilt møte her med dagpakke hvor lunsj er inkludert, så oppgraderer vi til julelunsj for kun kr. 100,- per person. 

Familiejulebord med juleverksted for de minste

Søndagene 2., 9., 16. desember fra kl 14.00 - 17.00 har vi vår tradisjonelle julebuffet i restauranten. Våre aktivitetsledere underholder barna med juleverksted og pepperkakebaking fra kl. 15.00 - 17.00, i tillegg til at vi viser film. Nissen kommer selvfølgelig også innom. Priser for voksne er 550,-, barn 4-12 år er 295,- og barn yngre enn det er gratis.

Julebordshow - alt på et sted!

Årets julebordshow er etter stor pågang de siste årene utvidet til tre helger. Her får du alt på et sted med deilig julemat og topp underholdning på følgende datoer: 23. og 24. november, 30. november og 1. desember, 7. og 8. desember. Komiker og skuespiller Hans Morten Hansen loser deg trygt gjennom kvelden, tillegg blir det underholdning med Marit Voldsæther, fantastiske artister som Åge Sten Nilsen, Tone Damli, Odee og Need Music som har med seg DJ, trommer & saksofon. Kvelden avsluttes med partybandet Miami Vice Machine som alltid leverer god stemning fra scenen. Billetter er fra 1295,- per person. 

Overnatting i forbindelse med julebord

Vårt aller beste tips: Benytt deg av vår gratis parkeringsplass, slå til med supertilbud på overnatting, nyt deilig frokost dagen derpå og dropp heller taxituren hjem.

  • Standard rom  20 m2: 695,- for inntil 2 personer
  • Superior rom 35 m2 med sittegruppe: 895,- for inntil 2 personer
  • Deluxe rom 35 m2 med sittegruppe, utsikt og kaffemaskin: 1095,- for 2 personer 

 Bestill eller send en forespørsel her!

Vilkår og betingelser

Prisene gjelder på forespørsel med forbehold om ledig kapasitet.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.