Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Be our Valentines

Alle hjerters dag, valentinsdagen, Valentine's day. Kjært barn har mange navn, og denne dagen står i kjærlighetens tegn. Også på Clarion Hotel Bergen Airport. Ta med din kjære og overrask han / henne med en helaften.

Priser

Standard rom: 850 NOK pr. pers. inkl. toretters

Superiorrom: 900 NOK pr. pers. inkl. toretters

Deluxerom: 1050 NOK pr. pers inkl. toretters

Det er like greit å omfavne dagen - for Valentine's Day har kommet for å bli. Ta med din kjære på en litt annerledes valentinsfeiring, med Flesland flyplass som nærmeste nabo.

Vi inviterer til valentinsfeiring på Kitchen & Table og Clarion Hotel Bergen Airport. Parker bilen gratis (begrenset antall plasser) under hotellet, og start kvelden med en deilig toretters meny. Du velger selv hva du vil spise fra vår a la carte-meny, og kan velge mellom forrett / hovedrett eller hovedrett / dessert. Gjør det enkelt og ta heisen rett opp på rommet etterpå. Daten kan med fordel avsluttes i frokostsalen dagen etterpå. Vi serverer et stort utvalg av både varmt og kaldt, sunt og mindre sunt. Vi har også et utvalg økologisk og allergivennlig kost.

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder kun i valentinshelgen 13. og 14. februar og ved ledig kapasitet. Minimum to personer.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.