Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Valentines i Bergen

Alle hjerters dag, valentinsdagen, Valentine's day. Kjært barn har mange navn, og denne dagen står i kjærlighetens tegn. Også på Clarion Hotel Admiral. Ta med din kjære og overrask han / henne med en helaften i Bergen sentrum.

Priser

Treretters og overnatting pr. pers. 1060,-

Fireretters og overnatting pr. pers. 1140,-

Femretters og overnatting pr. pers. 1220,-

Det er like greit å omfavne dagen, for Valentine's Day har kommet for å bli. Overrask din kjære med tre, fire eller fem retter fra vår ekstra romantiske valentinsmeny. Vinpakke er valgfritt og vi har selvsagt også alkoholfrie alternativer.

Kitchen & Table Bergen er i det romantiske hjørnet 14. februar. Vi serverer en fantastisk meny som er spesiallaget for dagen, og lar dere nyte smakene og hverandre i fred og ro. Dropp stresset hjemme, ta en spasertur langs Bryggen etter middag og avslutt kvelden på rommet. Om morgenen kan dere nyte en deilig frokost med både økologiske og allergivennlige alternativer før dere reiser hjem til "hverdagen".

Hjertelig velkommen til en kveld i romantikkens tegn!

Vilkår og betingelser

Gjelder ved ledig kapasitet.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.