Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Opptil 20% rabatt på hotellweekend

Helgen er tiden for å slappe av og oppleve alle tingene du drømmer om i hverdagen. Og hos oss varer helgen helt fra torsdag til mandag, og feires med opptil 20% rabatt!

The Weekender

Hva er en weekender? En person som oppsøker et definert sted og tilbringer tid sammen med andre mennesker i løpet av en helg, i den hensikt å gjøre mandagen bedre. 


Finn fram the weekender i deg, og gjør helgene om til et eventyr! Bo minst 2 netter på et av hotellene våre og få opptil 20% rabatt på hele oppholdet. Sen utsjekk helt til 14:00 er inkludert! 

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gjelder for opphold på minst 2 netter i helger (torsdag - mandag). Bookingen kan avbestilles fram til kl. 16:00 på ankomstdagen. Frokost er inkludert på alle hotell, utenom At Six og Comfort Hotel® Xpress. På Clarion Collection® Hotel er også "fika" og kveldsmat inkludert.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.