Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Brosundet Ålesund ,  Norge

Hotel Brosundet

Ålesund,  Norge

Hotel Brosundet er en hotellperle i sentrale Ålesund. Her bor du rett ved kaikanten, og du kan til og med fiske fra rommet. Spis frokost med utsikt over Brosundet, nyt et bedre måltid på Apotekergata No.5 eller en god cocktail på Arkivet Bar. Velkommen!

Hotel Brosundet 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hotel Brosundet er en del av 62NORD, et engasjert team som skreddersyr program med overnatting, opplevelser og aktiviteter på Sunnmøre, så du kan få tid til å nyte de fine øyeblikkene. Uansett om du er her som privat gjest eller om du er her på et kurs eller konferanse.

God lokalkunnskap og personlig service garanterer høy kvalitet, det tror vi på Hotel Brosundet og 62NORD

Ålesund er en av verdens mest attraktive destinasjoner for deg som søker naturopplevelser og byen er et perfekt utgangspunkt for å utforske fjordene og de majestetiske Sunnmørsalpene. Hva sies til å oppleve dagens fangst fra hav til fat med en fisketur, eller vandre i vakker, urørt, norsk natur? Kanskje har hele reiseselskapet lyst til å se Ålesund og Sunnmøre fra et helikopter eller padle kajakk i en av de mange fjordene? Her er det mange muligheter!

For mer info og kontakt

Her deler vi med oss av våre beste tips til hva du kan finne på når du er på besøk hos oss: 62NORD.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.