Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Finland

Comfort Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Finland

Vi ønsker deg velkommen til Comfort Hotel® Helsinki Airport på Helsinki–Vantaa flyplass. Enten du reiser alene, med familie eller venner, vil du alltid finne et rom som passer lommeboken din.

Comfort Hotel® Helsinki Airport 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Comfort Hotel® Helsinki lufthavn, flyplassens kuleste hotell! Hotellet passer for deg som reiser alene, gjennom jobben eller med familie og venner. Uansett hva anledningen for reisen er, kan vi garantere en bra start med komfortable, romslige rom som passer til ditt budsjett. Vi tilbyr de tjenestene du trenger og dropper det unødvendige. Vennlig for lommeboka, og langt fra simpelt.

Bo nær terminalen

Hotellet ligger bare 50 meter unna terminalen, så noen steg og noen hopp så er du ved terminalens innsjekkingsområde. Innendørs adgang, såklart.

Barception

Vår Barception (bar + resepsjon) er plassen å være når du er klar for å sjekke både inn og ut, eller om du har lyst på en liten matbit eller forfriskning.

Hotellrom

Hotellet har en rekke romkategorier og tilbyr overnatting for ulike behov og preferanser. Våre Compact-rom er ideelle for alenereisende, mens våre XXL-rom med køyesenger for opptil 8 personer er perfekte for familier eller vennegrupper. For et mer luksuriøst opphold, fortsett og bestill et av våre superior-rom!

Treningsrom

For deg som ønsker å trene under oppholdet har vi et treningsrom rett ved siden av Barception. Treningsrommet er utstyrt med en rekke maskiner for kondisjonstrening og vektløfting.

Parkering

Det er mer enn 10 000 parkeringsplasser på Helsinki-Vanda Lufthavn. Garasjene P1-3 ligger nærmest hotellet, og tre av dem har også flere plasser med ladestasjoner for elbiler. Vær oppmerksom på at parkeringsavgiftene varierer. Du kan reservere plass og betale her.

Velkommen til Comfort Hotel® Helsinki Airport!

Kontakt

  • Taivastie 1 01530 Vantaa , Finland

Finne frem til hotellet

Offentlig transport til Helsinki-Vanda Lufthavn

Togreisen mellom Helsinki sentrum og Helsinki-Vanda Lufthavn tar bare 30 minutter. HSL Airport bussene 615 (fra Helsinkis sentralstasjon) og 617 (fra Hakaniemi) går mellom sentrum av Helsinki og flyplassen. Fra flyplassen til hotellet er det 50 meter.

Taxi

Tel: +35 01007300

Om Comfort Hotel Helsinki Airport

Antall hotellrom

211 stk

Barception

Bar + resepsjon = Barception

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.