Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Klaus K Hotel Helsinki ,  Finland

Klaus K Hotel

Helsinki,  Finland

Klaus K Hotel ligger på Bulevardi, midt i sentrum av Helsinki, i gåavstand til byens attraksjoner og severdigheter. Våre verdier; medmenneskelighet, åpenhet og mot, styrer den daglige driften av hotellet.

Klaus K Hotel 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Klaus K Hotel

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vi ønsker deg velkommen til å dele Klaus K sin historie med oss. Hotellet vårt ligger på Bulevardi midt i sentrum av Helsinki, i gangavstand til byens attraksjoner og tjenester. Våre verdier - medmenneskelighet, åpenhet og tapperhet - veileder oss i alt vi gjør. Vi ønsker å gjøre godt og skape likeverd i verden ved å gi rom for mangfoldige stemmer og måter å være seg selv på. Du er velkommen, akkurat som du er.

Green Key

Klaus K Hotel er tildelt miljømerket Green Key. Green Key er et internasjonalt miljøprogram som involverer mer enn 3100 bedrifter innenfor hotell- og restaurantbransjen i 57 land over hele verden. 

We Speak Gay

Klaus K er en del av We Speak Gay. We Speak Gay er en gruppe bedrifter som alle deler de samme verdiene om mangfold og inkludering. På Klaus K Hotel skaper vi en atmosfære der alle kan føle seg velkommen og respektert, samt ha tilgang til de samme mulighetene. 

Kontakt

  • Bulevardi 2-4 00120 Helsinki , Finland

Finn frem til hotellet

Trikk

Trikkestopp rett foran hotellet 

Med bil

20 km. Hotellets bil, taxi eller tog. Reisetid cirka 30 min.

Flyplass transfer

Hotellets bil. Kontakt resepsjonen for mer informasjon

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.