Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Lilla Roberts Helsinki ,  Finland

Hotel Lilla Roberts

Helsinki,  Finland

Lilla Roberts fører sammen svunnen tid og nyskapende modernitet. Opplev Art Deco-inspirerte rom, moderne konferansefasiliteter og fascinerende smaksopplevelser på Krog Roba og Bar Lilla e. i Helsinkis historiske designdistrikt.

Hotel Lilla Roberts 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Hotel Lilla Roberts

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Opplev vårt lyse frokostlokale og få en flott start på dagen. Frokostbuffeen består av en rekke nordiske delikatesser som økologisk grøt, rå vegangrøt, grovbrød laget av økologisk mel, frukt og ulike typer kjøttpålegg. Den som liker kaffe kan nyte en deilig kopp mørk italiensk kaffe, mens den som foretrekker te kan velge mellom et stort utvalg økologisk te av høy kvalitet. Vi anbefaler deg å prøve lokalprodusert honning fra Mesiläs biefarm, samt kokkens egen einerkrydrede spekelaks. Nyt en behagelig start på dagen med litt nordisk galskap. Test salt lakris, eller en supersunn shot bestående av finske villbær.

Frokost serveres:

Mandag–fredag: 07:00–10:00
Lørdag–søndag: 08:00–11:00

Pris for gjester som ikke bor på hotellet: 25 EUR per person

Parkering

Gjester som ankommer hotellet i bil, kan parkere i den underjordiske og oppvarmede parkeringsgarasjen Q-Park Kasarmitori ved siden av hotellet. Hotellets gjester har krav på 20 % rabatt og kuponger fås i resepsjonen.

Inn- og utkjøring skjer i Fabianinkatu 17, 00130 Helsinki og du ankommer garasjen til fots fra S-Market Kasarmitori, Fabianinkatu 4.

Vasketjeneste

Vi tilbyr gjestene vasking og stryking av klær på hverdager. Klærne returneres samme dag hvis skittentøyet leveres i resepsjonen før klokken 09:00. Hvert enkelt rom er utstyrt med strykejern eller steamer, som finnes på innsiden av garderobeskapet.

Gym

Du kan trene når det passer deg. Bruk av trimrommet er gratis for alle hotellgjester. Det eneste du trenger for å få tilgang er et nøkkelkort. Trimrommet er utstyrt med Amer Sports Precor-utstyr, frivekter, kettlebells, tredemøller, stepmaskin, crosstrainer, treningsballer og matter.

Trimrommet på Lilla Roberts holder åpent døgnet rundt.

Wifi

Det er gratis Wi-Fi-forbindelse på hele hotellet.

Sykkelutleie til byen

Hvis du ønsker å oppleve Helsinki fra sykkelsetet, kan du låne en av våre sykler i resepsjonen. Hotellpersonalet deler gjerne tips om gode sykkelruter, og kart finnes i resepsjonen slik at du kan planlegge turen. Legg merke til at sykler ikke kan reserveres på forhånd.

Dyrevennlig

Lilla Roberts tillater kjæledyr på hotellet, slik at du kan ta med deg din pelskledde venn ut på eventyr i Helsinki!

Room service

Det er noe eget ved å tilbringe natten på hotell! Unn deg en rolig frokost, bestill champagneflaske til spesielle anledninger eller slapp av med middag på rommet etter en lang dag.

Romservice er tilgjengelig i restaurantens åpningstider.

Concierge

Alle våre resepsjonister har utdanning som concierge og enkelte er medlem av den internasjonale foreningen Les Clefs d’Or. En concierge kan hjelpe til med alle reservasjoner og spesialforespørsler vedrørende transport, restaurantreservasjoner, turer, leiebiler og billetter.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.