Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Haven Helsinki ,  Finland

Hotel Haven

Helsinki,  Finland

Hotel Haven er et elegant gjemmested i Helsinki som ligger like ved havnen og det summende torget – bare et steinkast fra Esplanade Park. Nyt våre herlige rom med havutsikt, konferansefasiliteter, eksepsjonelle restauranter og en legendarisk bar.

Hotel Haven 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

En luksuriøs frokost med nordiske delikatesser.

Nyt frokosten i den vakre maritime atmosfæren. Restaurant Haven ligger i den nest eldste steinbygningen i Helsinki, kjent som Sundmansbygningen. Vinduer i spisesalene tilbyr deg en minneverdig morgen med fantastisk utsikt over torget og Helsinki havn. Restauranten er et utmerket valg for alle som vil starte dagen på elegant vis og med en luksuriøs opplevelse av nordisk delikatesser.

Frokost serveres på hverdager mellom kl. 7.00–10.00 og i helgene kl. 8.00–11.00.
På helligdager gjelder det samme som i helgene. For de som ikke er hotellgjester koster frokosten 30 € per person (barn under 4 år spiser gratis, halv pris for barn mellom 4–12 år).

Room service

Bare det å oppholde seg på hotellrommet kan noen ganger være veldig hyggelig. Unn deg selv en rolig frokost, bestill en flaske champagne til en spesiell anledning, eller kom deg etter en lang dag med et avslappende måltid på ditt eget rom. Romservice er tilgjengelig 24/7 ved hjelp av hurtigvalget på telefonen din. Serviceavgiften er 10 € per bestilling.

Gym

Treningsstudioet på Hotel Haven tilbyr alt du trenger for en god treningsøkt døgnet rundt, slik at du kan komme og trene når du måtte ønske.

Nyt forskjellige treningsfasiliteter med vårt høykvalitetsutstyr, f.eks. et bredt utvalg av lette til tunge vekter, tredemølle, trappemaskin, crosstrainer, romaskin, pilatesballer og uttøyningsmatter. Treningsstudioet er gratis og kun tilgjengelig for hotellets gjester.

Dyrevennlig

Hotel Haven ønsker alle kjæledyr velkommen. Gebyret er 15 EURO per natt/kjæledyr.

Wifi

Gratis Wi-Fi-forbindelse for å gjøre forretnings- eller fritidsreisen litt mer behagelig.

Parkering

Hotel Haven har et underjordisk parkeringsanlegg (etasje -3) med plass til 16 biler. Det finnes direkte heisforbindelse til hotellet. Inn- og utkjøring er fra Eteläranta 14. Parkeringsplasser kan ikke reserveres.

Hotellgjester får i tillegg 20 % rabatt på Q-Park Kasarmitori parkeringsavgifter. Vennligst be om rabattkupong i resepsjonen.
Inngang og utgang ligger i Fabianinkatu 17, 00130 Helsinki.
Passasjerutganger fra garasjen: S-Market Kasarmitori, Fabianinkatu 4.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.