Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Helsinki Helsinki ,  Finland

  • Kinooppsett i møtelokalet Bysa ved Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel® Helsinki

Helsinki,  Finland

Velkommen til Clarion Hotel Helsinki – Helsinkis levende møteplass! Her venter en unikt designet, 78 meter høy hotellbygning med 425 rom, med basseng på taket, Sky Room, kongressenter for 1000 personer, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. 

Clarion Hotel® Helsinki 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Mat, drikke, og nytelse på Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki tilbyr alt for deg som vil spise, drikke og omgås på Helsinkis nyeste hotell. Under kan du lese mer om vårt unike basseng på taket, treningsrommet, restauranten vår og barene.

Restaurant og bar

Velkommen til Kitchen & Table by Marcus Samuelsson på Clarion Hotel Helsinki. Kitchen & Table er et restaurantkonsept som de siste årene har vært en suksess på en rekke Clarion Hotel, og nå er det Helsinkis tur!

Sky Room

Hva med å møtes i toppen på en av Helsinkis høyeste bygninger? Her finner du Sky Room – en av byen kuleste møteplasser. Utsikten over hovedstaden får du med på kjøpet.

Living Room

Clarion Hotel Helsinki er en levende møteplass som vekker nysgjerrigheten din og gir deg nye erfaringer. Vi vil skape nye og levende møteplasser der du møter Helsinkis liv og hjerteslag innenfor hotellets vegger.

Rooftop Pool & Terrace

Rooftop Pool & Terrace tilbyr en utrolig utsikt over Helsinki. Her venter et oppvarmet utendørsbasseng, badstue og treningsrom.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.