Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotell i Tórshavn

Hovedstaden på Færøyene, Tórshavn, er den selvsagte destinasjonen for tilreisende. Her finner du både natur og kultur tett på hverandre, kombinert med slående, unik Nord-Atlantisk arkitektur. Meld deg opp til en guidet tur eller utforsk på egen hånd.

Hovedstad med kultur, natur og arkitektur

Velkommen til Tórshavn, hovedstaden på de vakre Færøyene! Denne sjarmerende byen har mye å by på, fra sin unike nordiske kultur til sine fantastiske naturlige omgivelser. Og hvis du leter etter det perfekte stedet å bo under ditt opphold, trenger du ikke lete lenger enn Hotel Føroyar.

Bo på Hotel Føroyar rett utenfor bykjernen

Hotel Føroyar er den ideelle destinasjonen for reisende som ønsker både komfort og natur i perfekt harmoni. Hotellet ligger vakkert til på en ås med spektakulær utsikt over byen Tórshavn og Atlanterhavet. Rommene er moderne og elegant innredet, og skaper en koselig atmosfære hvor gjestene kan slappe av og nyte roen. En av de mest imponerende fasilitetene på Hotel Føroyar er den 360-graders roterende restauranten, hvor gjestene kan nyte deilig mat mens de tar inn panoramautsikten over byen og havet. Maten er laget med ferske lokale råvarer og gir en smak av den unike færøyske matkulturen.

Opplevelser på nært hold

For de som ønsker å utforske området rundt Tórshavn, er Hotel Føroyar det perfekte utgangspunktet for en rekke aktiviteter og utflukter, som fotturer i de vakre fjellene eller båtturer langs kysten for å oppleve den fantastiske naturen på nært hold. Etter en dag med eventyr og opplevelser, kan gjestene slappe av i hotellets spa, som tilbyr en rekke avslappende behandlinger og massasje for å lade opp batteriene og nyte ferien til det fulle. 

Les mindre
1 hotell i Tórshavn

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.