Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Comfort Hotel Copenhagen Airport er hotellet som kommer til å endre din oppfatning av flyplasshotell, og bevise at budsjettvennlige alternativer ikke er det samme som kjedelige. Velkommen til det beste stedet å starte reisen din på!

Comfort Hotel® Copenhagen Airport 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
4,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

4,6
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Comfort Hotel Copenhagen Airport – hotellet som kommer til å endre din oppfatning om flyplasshotell. Hotellet som helt og holdent er skapt for å imøtekomme behovene til moderne reisende.

Nabo med Kastrup – og København sentrum

Det er enkelt å komme seg fra hotellet til alle flyplassterminalene, gåturen tar kun 5 minutter. Comfort Hotel Copenhagen Airport passer også perfekt for deg som skal ha et weekendopphold i København. Det tar kun 12 minutter med T-banen fra flyplassen til København sentrum.

Barception

Barception, hva er det? Det er ganske enkelt bar + resepsjon. Ved hotellets Barception kan du sjekke inn og ut, kjøpe noe å spise eller ta en drink. Du finner alltid frisk og hjemmelaget mat i vår Comfort Deli, som salater, sandwich, frukt og snacks. Nøyaktig hva som tilbys varierer fra dag til dag, og avhenger av hvilke råvarer årstiden tilbyr. Barception og Comfort Deli er døgnåpne, og du finner dem på ankomstplan. Velkommen!

Tren eller vask døgnet rundt

Livet er enkelt på Comfort Hotel Copenhagen Airport. Du har tilgang til treningsrom døgnet rundt. Hvis du trenger å vaske klær før eller etter reisen din, har du mulighet til å gjøre dette i vår Laundromat. Etter at du har vasket, finner du også et strykerom i hver etasje. Hotellet har i tillegg et eget lekerom for de minste.

The Viewpoint

I 10. etasje finner du The Viewpoint. Her kan du nyte den spekatkulære utsikten over Øresund, og se flyene som tar av og lander på København lufthavn. Utsiktspunktet er ubemannet, men hvis du vil nyte noe godt å drikke til den vakre utsikten, kan du kjøpe det nede i hotellets Barception i første etasje og ta det med opp.

Frokost

Frokostbuffeten serveres syv dager i uken. Skal du rekke et tidlig fly? Early Bird Breakfast er tillgjengelig fra tidlig om morgenen. Les mer om frokosten her

Praktiske og effektive møter

Trenger du et møterom for en halv dag, en hel dag eller kanskje flere dager i strekk? Vi løser det! Her kan du brainstorme, spikre en avtale eller arbeide i ro og fred. Når sulten melder seg, er vi der for deg – uansett hva du ønsker å booste energinivået med.

Nord-Europas største kongress-sal

The Hangar er Nord-Europas største kongress-sal beliggende ved et flyplasshotell. Med sine fantastiske 2500 kvm er det plass til 2150 personer, fem Cessna-fly eller 25 biler.

Rengjøring av rom

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss.

Kontakt

  • Ellehammersvej 18 2770 Kastrup , Danmark

Finn frem til hotellet

T-bane

Ta linje M2 fra København sentrum til Copenhagen Airport

Fra flyplassen

Fem minutters gangvei under tak fra Terminal 3

Taxi

Vi anbefaler Taxi 4x27, +45 27 27 27 27

Om Comfort Hotel Copenhagen Airport

Antall hotellrom

605

Avstand til København fltplass

3 minutter til fots til Terminal 3.

Avstand til København sentralstasjon

7,3 km. Ca. 20 minutter med bil, 19 minutter med regionaltog.

Avstand flyplass

Ca. 50 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.