Føler du at du har rundet Stockholm? Da er kanskje Sickla noe for deg.

Bilder på Sickla
Unn deg et velfortjent #hemester i Sickla og slapp av – alt finnes rett rundt hjørnet.

SICKLA KÖPKVARTER


Flere og flere velger å hoppe på en av de mange SL-bussene som på seks minutter tar deg til og fra kjøpesenter i Sickla. Her er det muligheter for fenomenal shopping, kulturopplevelser og fantastisk mat fra alle verdenshjørner. Etter shoppingrunden kan du ta deg en smaksrik matbit eller en rykende kopp med kaffe på en av de mange restaurantene og caféene i nærheten av shoppingsenteret. Vi har listet våre favoritter: Urban Deli, Texas Burger, Bistro & Café Voltaire, Daiichi Sushi og Naked Cake. Vil du avslutte dagen med noe avslappende har du en kino i Dieselverkstaden med et utvalg av filmer for alle og enhver. Vegg i vegg kan du nå nye høyder på Klätterverket, ett av Stockholms populære innendørsanlegg for klatring.


SICKLA SJÖ


Ett steinkast fra Sickla Köpkvarter finner du Sickla sjø med både brygge og sandstrand. Hit drar lokalbefolkningen og turister for å slikke sol, bade og padle i kajakk. Med Sickla Köpkvarter rett rundt hjørnet behøver du ikke å bekymre deg for om du har glemt å kjøpe kull til grillen, jordbær til dessert eller en fargerik bademadrass å flyte i på sjøen. Vil du utforske de nærliggende sjøene har du Sjöstadens Kajak som leier ut kajakker rett ved Sickla sjø.


NACKARESERVATET


Et populært turområde er Nackas naturreservat som strekker seg fra Sickla sjø og Järlasjön i nord til Ältasjön i sør. Liker du friluftsliv er dette det rette stedet for deg. Hit kommer om lag 1,5 millioner besøkende hvert år for å gå tur, løpe orientering, gå på ski, padle kano, skate og plukke sopp. Med det største biologiske mangfoldet i hele Nacka kommer du garantert til å få en minneverdig naturopplevelse. Last ned appen ”Nackas Naturkarta”, så har du en fantastisk guide til naturen i Nacka.