Ta en helg i sjarmerende København, byen med noe for enhver smak. Gå rundt i Strøget, opplev Nyhavn og bruk timene på å nyte ekte, dansk hygge. Her tipser vi om noen supre hotell som ligger nært alt du vil oppleve i Danmarks hovedstad.

Utendørs kafé og smørbrød i København
Til venstre: Sommerdag på fortauskafé i København. Foto: Kim Wyon / VisitDenmark

Den danske sjarmen

København. Det er noe spesielt med den byen. Så ulik fra både Oslo og Stockholm, selv om den ligger så nærme. Kanskje er det danskene. De blide, syklende menneskene med det sjarmerende og til tider helt uforståelige språket. Kanskje er det avstandene, som er så korte. Hvor du kan starte dagen med ferskt bakverk og kaffe på Vesterbro og avslutte kvelden med rødvin på Nyhavn – uten at du merker tiden du bruker på å forflytte deg.

Eller så er det de rene bygatene. Brosteiner med mennesker i stedet for biler. Restaurantene som virkelig er tro til sine danske tradisjoner med både kartofler, sild og snaps. Og kafeene, der du får følelsen av å sitte på en lokal bistro i Paris. Er du heldig får du til og med en fransk turist på nabobordet.

Midt på Vesterbro med kort vei til Kødbyen

Det er vanskelig å kjede seg i København, og det er ikke sikkert at du har lyst å bruke veldig mye tid på hotellet. Men søvn trengs jo, og da har du tre gode alternativ hos oss. Har du lyst på et trendy, supersentralt hotell som ikke koster så mye? Comfort Hotel® Vesterbro ligger midt på Vesterbro, bare et par minutter fra Tivoli og Kødbyen. Her får du store, gode frokoster og fine rom til en pris som gjør at du kan bruke mer penger i byen.

room-bed-comfort-hotel-vesterbro*Hotellrom på Comfort Hotel Vesterbro. *

Bo nær Københavns flyplass

Om flyplasshotell passer bedre finner du Clarion Hotel Copenhagen Airport bare to minutters gange fra Terminal 3. Fra flyplassen er du med andre ord bare noen få steg unna spabehandlinger, badstue og saltvannsbasseng! Hotellet ble renovert i 2017 og har også restaurant, bar og parkering.

Saltvannsbasseng på Clarion Hotel Copenhagen Airport*Hva med et bad på Clarion Hotel Copenhagen Airport før eller etter reisen? *

Book hotell i København

Om du vil se hvor hotellene ligger på kartet, se priser og booke hotell kan du gå hit.