Kalenderen er stappfull, og du har verken tid eller energi til å reise langt for en ferietur. Hvorfor ikke være turist i egen by – eller nabobyen – og unne deg en hotellovernatting som inkluderer 3-retters middag og frokost for en skikkelig bra pris? Da er det heller ingenting i veien for å dra rett til jobben dagen etter, men en lang morgen er kanskje mer fristende?

Hotellmiddag
Clarion Hotel® Post i Gøteborg byr på lekker og smakfull middag

Book nå

3-retters middag, overnatting og frokost

Å være turist i egen by må sies å være undervurdert. Ofte er man så opptatt av at man skal reise langt når man først skal på ferie, at man glemmer hva eget land og egen by har å by (!) på. Som Osloboer har du kanskje latt deg overraske over hvor liten Sinnataggen er i Vigelandsparken, men har du blitt forbløffet av de optiske illusjonene på Paradox Museum? Eller smakt drinkene på den prisbelønte cocktailbaren, Pier 42? Bor du i Stockholm, har du kanskje vandret opp, ned og sidelengs i Gamlebyen, men har du vært på spøkelses- og historietur? Og har du i det hele tatt besøkt alle de koselige spisestedene langs Nyhavn i København?


Take Five - Copenhagen _16_9Koselige Nyhavn i København er alltid verdt et besøk.


Senk pulsen, skål, spis


Det finnes skjulte perler i hver en by, og det er kun et tastetrykk som står mellom deg og en herlig, velfortjent opplevelse. Ta med deg vennegjengen på en bar-til-bar-runde i Oslo (Thief Bar og Calmeyers Hage anbefales!) før dere shopper noen skatter i den urbane bydelen Grünerløkka. Avslutt dagen på et hotell med senket puls, noe godt i glasset og en deilig 3-retters middag.


Thief Bar - _16_9En drink på Thief Bar bør være med på en bar-til-bar-runde.


Fortsett å skåle ut i de sene timer, før dere lar den deilige hotelldynen omfavne kroppen og hodet plasseres godt ned i en hotellpute som slår hver en hjemmepute any day. Stå opp uthvilte (eller trøtte, alt ettersom) og nyt en deilig hotellfrokost (let’s face it, hotellfrokost er det beste som finnes!)


Velg mellom et hav av byer


Kjenner du deg en smule fristet? Glem tørre fiskekaker, ihjelkokte poteter og smakløse grønnsaksblandinger. Len deg heller tilbake og la hotellet ordne middagen for en gangs skyld. Og du? Ikke glem at vi har hotell i maaange byer da. Du kan for eksempel ta bar-til-bar-runden, shoppingen, middagskosen, eller hva du måtte ønske, i Gøteborg, Bergen, Helsinki, Stavanger…you name it.


Clarion Hotel Helsinki utsikt_16_9Nyt alt herlige Helsinki har å by på, eller bare len deg tilbake og nyt utsikten fra Clarion Hotel® Helsinki.


Vi lader batteriene dine


Det er også helt lov å bare sjekke rett inn på hotellet uten å gjøre noe som helst spenstig i forkant. Kanskje er det lenge siden du og partneren din har gjort noe hyggelig sammen – barna, oppussingen, grønnsaksdyrkingen i eget drivhus eller curling-gjengen på jobb har spist opp tiden. Dere trenger tid og pusterom for dere selv – sammen. Hva er vel da bedre enn å tilbringe 24 timer på hotell med 3-retters middag, overnatting og frokost? Lade batteriene, er det noe som heter, og vi har altså oppskriften. Et spahotell kan kanskje være nøkkelen for dere, hvis dere er sånne som tenker “Maks avslappning? Oh yessszzzz, give me!”


Standard room - Clarion Hotel Sea U_16_9Kan det kanskje friste med et opphold på Clarion Hotel® Sea U i Helsingborg?


Clarion Hotel The Hub (pool) - spa & relax (Hero)_16_9Maks avslappning på Clarion Hotel® The Hub med middag og frokost? Yes, please!


Finn et smutthull i kalenderen og bestill nuh!


Du kan selvfølgelig ta med hele storfamilien på tur også. Enhver familie har større potensiale for å havne i “zen-modus” på hotell enn hjemme – kanskje innser du at storfamilien din ikke er så slitsom som du har følt de siste dagene? Ta fram kalenderen, almanakken, notatboka eller mobilkalenderen og plott inn et passende tidspunkt for en skikkelig avkobling. Man finner vel alltids et smutthull i kalenderen, gjør man ikke?


Dinner winter - CL Amaranten brunch_16_9Noen ganger er det deilig å bare lene seg tilbake og slippe å lage middagen selv, som for eksempel her på Clarion Hotel® Amaranten.

Book nå

3-retters middag, overnatting og frokost