22. Mai 2023 er en stor dag. Da legger vi Nordic Choice Hotels på hylla for godt og blir Strawberry. “Hva innebærer det?” lurer du kanskje på. Vi gir deg alle svarene i denne artikkelen.

People on a outdoor terrace.

Om få uker skriver vi et nytt kapittel, og med det får hele boka et nytt navn: Nordic Choice Hotels blir Strawberry. Kanskje fikk du med deg dette allerede i fjor sommer, da nyheten sprakk som en ballong i media. Mye har skjedd siden den gang. Planlegging, planlegging og litt mer planlegging, og nå er omsider tiden inne. 22. mai blir vi endelig Strawberry og alt det spennende som følger med det. Vi fortsetter ikke bare som før - vi blir så mye mer. Du kan rett og slett glede deg - spesielt hvis du blir medlem av oss!


Så hvorfor i all verden bytter vi navn?


Selv om man driver et konsern som er i stadig vekst, skal det ikke være en hvilepute. Nå var tiden innen for å fornyelse, og sjefen sjæl, Petter Stordalen, har dette å si om forandringen:


Vekst ligger i selskapets DNA, og for at vi skal fortsette den fantastiske veksten vi har hatt de siste 25 årene, kreves det endring. Det holder ikke lenger å bare tilpasse seg. Vi skal være i førerstetet. Vi skal være best i klassen på hotellopplevelser. Og vi skal utfordre rollen vår som reiselivsaktør med mål om å bli mer relevante, for flere, oftere. Derfor markerer Strawberry en ny og spennende æra for oss.


Hotelleventyret som startet for 25 år siden med ett hotell, teller i dag rundt 17.000 ansatte og godt over 200 hotell, inkludert et enormt utvalg av restauranter, barer, caféer, sosiale soner, treningsrom, spa, møte- og konferanselokaler, eventlokaler +++. Dette byr på muligheter for å virkelig gi minnerike opplevelser, og det er det Strawberry - vår nye drakt - altså skal utnytte til det fulle.


Petter Stordalen at stage at VK 2023_16_9Petter Stordalen snakker om Strawberry på scenen foran 3000 medarbeidere på en intern konferanse vinteren 2023.


Strawberry - hva skjer a?


Vi har alltid vært, og kommer fortsatt til å være, en rebell i hotellbransjen - og tar nå denne visjonen et skritt videre. Det er ikke uten grunn at vi nå skal plassere oss støtt under uttrykket “More to explore”. Strawberry skal representere et stort utvalg av opplevelser. Vi snakker en portal ikke bare for hotellbooking, men også for møter og konferanser i alle former og fasonger, et stort spekter av restauranter og barer, alt som finnes av herlig spa og velvære, minnerike eventer, arrangementer og partner-opplevelser, og ikke minst; en rekke fordeler for alle medlemmene våre.


Gjennom appen og nettsiden vår skal alle - og da spesielt medlemmer - få tilgang til opplevelser i hele Norden. Og du skal ikke se bort fra at du får fordeler som sprer seg utenfor Nordens grenser i tillegg, hvis du blir medlem (stay tuned..) Vi tør enkelt og greit å påstå at Strawberry skal gjøre livet ditt..  • mer gøyalt

  • mer meningsfullt

  • mer spennende


…Og hvem vil ikke ha et mer gøyalt, mer meningsfullt og mer spennende liv? (nevnte vi at du bør bli medlem for å maksimere det gøyale, meningsfulle og spennende?)


Dere gnåler om å bli medlem…hvorfor skal jeg bli det?


Du kan melde deg inn hos oss allerede i dag, og medlemskapet ditt blir automatisk overført til vår nye drakt den 22. mai. Melder du deg inn i dag, er du sikker på at du får med deg alle våre nye medlemsfordeler i det sekundet vi slipper de løs - og du kan begynne å benytte deg av dem med én eneste gang (og tro oss; det vil du!)


Som medlem er du alltid i førersetet på alle tilbud vi kommer med. I tillegg til de nye fordelene som kommer (som er hemmelig noen få uker til), så holder vi selvfølgelig fortsatt på fordelene vi allerede har - og det er ikke bare smuler i en brødpose.. Jo høyere medlemsnivå du når, jo flere fordeler får du. Så; vi sier ikke at det er bortkastet å bruke våre tjenester uten å være medlem, men du vinner langt mer på å være medlem!


Hva er de konkrete fordelene med å være medlem da?


De nye spennende fordelene får du som sagt vite om få uker, men de “gamle” fordelene du kan nyte godt av allerede nå, er blant annet medlemsrabatt hver gang du bestiller hotellrom, gratis kaffe på alle hotell, forkjøpsrett på kampanjer, booking uten å måtte oppgi betalingskort, en rekke partnertilbud og fordeler og poeng på alle hotellbestillinger - noe som gjør at du kan samle opp nok poeng til bonusnetter eller til bruk i vår innholdsrtike poenbutikk.


Stay tuned..


En ny æra er altså på gang, så det er bare å holde seg fast. Store, spennende ting er bare noen dager unna. Og vi kan avsløre at vi for lengst kledde på oss en aldri så liten ambisjon i tillegg: Vi skal i løpet av de neste årene doble antallet hotell dere som gjester kan velge mellom, samt finne på helt nye tjenester for å gjøre hotellopphold og alt annet til knirkefrie og minneskapende opplevelser som fortjener plass i minnebøker, historiebøker, dagbøker og minnene vi tar med oss i hodet (jada, vi er ikke sjenerte!)


Vi gleder oss enormt til å snart vise dere alt vi har å by på. Heng med de kommende ukene for mer spennende nyheter om hva som kommer til å røre seg i Strawberry - for det er ikke lite. Meld deg inn hos oss i dag, og ikke minst: Notér 22. mai i kalenderen. Har vi en date? To be continued…