Du vet kanskje allerede at du kan bruke appen vår til å låse opp hotelldøren din, men visste du at vi i tillegg tilbyr muligheten for å legge nøkkelkortet rett i Google Wallet? Dette gjør det faktisk enda enklere for deg å låse opp hotelldøren. Og forresten; Et av våre hotell er det første i verden (!) til å tilby denne løsningen!

Clarion Hotel Post

…Og det er ganske rått, om vi må få si det selv. Så la oss gjenta: Et av våre hotell, nærmere bestemt Clarion Hotel® Post i Gøteborg, er altså det aller første hotellet i verden til å la deg legge romnøkkelen i Google Wallet på telefonen din, slik at du veldig, veldig enkelt kan åpne både hotelldøren din og aktivere heisen med mobilen.


Hvorfor så stort fokus på digitale romnøkler?


Selv om Clarion Hotel® Post foreløpig er det eneste (heldige) hotellet som får bruke denne løsningen, jobber vi så klart kontinuerlig med å få på plass dette på flere hotell, så her er det bare å vente i spenning.. Men er du like teknologi-nerd som oss, anbefaler vi selvfølgelig å ta turen til Clarion Hotel® Post i nærmeste fremtid for å teste det ut.


Clarion Hotel Post with rainbowClarion Hotel Post er det første hotellet i verden som tilbyr romnøkkel i Google Wallet for alle med Android-telefon.


Hvorfor fokuserer vi egentlig så mye på digitale romnøkler? Vel, det sier seg nesten selv – ikke bare kan resepsjonistene se mer opp fra PC-skjermen og få bedre tid til å hjelpe alle gjester, fordi du enkelt har laget deg et digital nøkkelkort på egenhånd – det gir også deg som hotellgjest én mindre ting å holde styr på. Mobilen har du jo med deg overalt uansett, og mer trenger du altså ikke!


Hvordan fungerer nøkkelkort i Google Wallet?


“Javel, men hvordan fungerer så dette nøkkelkortet i Google Wallet” lurer du kanskje på? “HVOR enkelt er det?” Let us enlighten you!


Du trenger nemlig bare å vekke telefonen og holde den inntil avleseren på romdøren eller dører til andre offentlige fasiliteter på hotellet, og voilà! Døren åpnes – eller heisen aktiveres. Det stemmer; du trenger ikke trykke på noe på mobilen, du trenger ikke engang å låse opp mobilen. Bare vekk den fra dvalen sin, og mobilen er klar til å utføre sin magi!


Google Wallet Key on Android phoneSlik ser et nøkkelkort i Google Wallet ut på en Android-telefon.


Du kan når som helst før innsjekk legge til romnøkkelen i Google Wallet, og den aktiveres automatisk rett etter innsjekk. Bare husk å aktivere varslinger for Google Wallet, så er du klar til å benytte funksjonen fra det sekundet du sjekker inn på hotellet. Deretter kan du låse deg inn på rommet raskere enn du kan si “Google Wallet Key”.


Hvilke muligheter har jeg i Strawberry-appen?


Dette gjelder som nevnt foreløpig bare på ett hotell, men på et stort antall av våre hotell (90+) tilbyr vi fortsatt Mobile Keys gjennom appen, som gjør at du slipper å holde styr på et fysisk nøkkelkort - i tillegg til at du i appen kan booke hotell på rekordtid, betale, sjekke inn og ut av hotellet og ha full oversikt over bonuspoeng og bookinger.


PS: Visste du at vi også tilbyr romnøkkel i Apple Wallet på Clarion Hotel® Post – som det første hotellet i Europa med denne løsningen? Du kan lese mer om romnøkkel i Apple Wallet her!