Ingen anelse om hva du skal gi i gave til valentinsdag? Vi tipser om ting å gjøre, og life & love hacks for dypere relasjoner. Sjekk ut tipsene her!

Two people kissing in the hotel lobby

Valentinsdagpakke: Middag & hotell

Overrask noen du er glad i med middag og overnatting – fra 1990 kr for to.
chevronRight

Ingen anelse om hva du skal gi i gave på valentinsdag? Kjærlighet på pinne, sjokolade og roser i lange baner, men kom igjen. Vi vet vel alle hva som er viktigst – egentlig. Unngå de kommersielle fellene og gi «your special someone» den fineste gaven av alle: din tid, din tilstedeværelse, og din fulle oppmerksomhet!

Vi gir deg tips til ting å gjøre, med life- og love-hacks for dypere relasjoner for deg og din partner, nærmeste venner, storebror, mamma eller den hyggelige naboen. Enjoy!

#1 Forleng Valentine's til en langhelg

Dra fra byen og få tid til hverandre, på ordentlig. Hva passer vel bedre enn å forlenge helgen? Ta ut en fridag og tilbring valentinsdagen sammen.

Ingen mulighet til å dra bort den helga? Det gjør ikke noe. Passer kanskje til og med bedre som overraskelsesgave på valentinsdag? Et gavekort på opplevelser er det vi kaller kjærlighet ved første blikk! Du kan selv velge beløp, gavekortet er digitalt, så enkelt og så uventet? Kjøp et gavekort her. Så hvor skal dere dra? Fysen på et nærliggende sted, andre siden av landet, over Østersjøen eller nabolandene? Vi har hoteller på over 100 forskjellige destinasjoner i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen.

living room clarion hotel the edgeGira på å reise langt nordover? Sjekk inn på populære Clarion Hotel® the Edge.

lobby reception comfort hotel vesterbroKøbenhavn er aldri feil! På Comfort Hotel® Vesterbro bor dere på en sentral adresse i byen.

#2 Maten – lage hjemme eller spise ute?

Hvor mye kjærlighet og omtanke er det plass til i en hjemmelaget, kremet soppsaus? Svar: uendelig mye. Mat er kjærlighet. Punktum. Enten du kjøper take away fra lokalrestauranten, slenger sammen en hjemmevispet hvitløksaioli til rekene eller overrasker med favorittretten, så kan du ikke mislykkes!

En minst like god idé er å gi hverandre fri fra kjøkkenstress og oppvask, og begi dere ut til byens restauranter og barer. Trenger du inspirasjon? Sjekk ut våre tips og guider for barer og restauranter i både små og store byer i Sverige, Norge og Danmark! Under her ser du et bittelite utvalg av våre restauranter og barer!

Restaurant Hotel Christiania teaterIkke gå glipp av pizzaene på Hotel Christiania Teater i Oslo.

kitchen and table view boat clarion hotel trondheimSlående vakker utsikt fra restauranten hos Clarion Hotel® Trondheim.

Norda-restaurant-clarion-hotel-postVakkert og inspirerende interiør på Restaurant Norda på Clarion Hotel® Post i Göteborg.

MEN, dere må love én ting under middagen. Ingen skjermer, Ingen TV, nettbrett eller mobil. NADA. Skru av bråket. På restauranten? La mobilene være hjemme. I alle fall med flymodus på og pakket vekk i veska eller lommen. Varsler, vibrasjoner – shut it all off. Comprende?

#3 Snakker dere samme kjærlighetsspråk?

Bekreftende ord, kvalitetstid, gaver, tjenester og fysisk berøring. Hva har de alle til felles? Jo, de er alle et språk i fenomenet Love Language, eller kjærlighetsspråk! Psykologen Gary Chapman har identifisert disse BIG FIVE som de vanligste måtene vi viser kjærlighet på. Og kunnskap om din partners Love Language kan gi deg en hel del uvurderlige tips om hvordan du kan maksimere hans eller hennes opplevelse av din kjærlighet (... og redde dere fra en og annen misforståelse).

Usikker på hvilke av de 5 språkene som er mest dominante hos din kjære? Heldige deg – da har du nemlig en perfekt anledning for en rolig, reflektert og antakeligvis veldig spennende diskusjon! Her kan du lese mer om de fem kjærlighetsspråkene.

#4 Øyenkontakt is THE shit

... Som du vet. «Øynene er sjelens speil» osv. osv. Men visste du at 4 minutter øyenkontakt er nok for at hormonene adrenalin og oksytocin sparkes i gang? Og ja, du gjettet riktig. Det er de samme hormonene som danser samba i kroppen når vi er forelsket. Med lengre perioder øyenkontakt opplever vi helt enkelt et sterkere bånd med hverandre. Og hvor herlig er ikke det? Blir det ditt ess i ermet den 14. februar?

#5 Gå på spa – den ultimate luksus

Å gå på spa sammen har alltid føltes som den ultimate luksus. Hva er vel herligere enn å begi dere inn i en liten boble med varme bad, badstue, massasje, god mat og selvfølgelig masser av tid sammen. Ta vare på hverandre laaangt borte fra hverdagens distraksjoner og februars kalde og mørke dager.

Vi har over 20 spahoteller i Sverige, Norge og Danmark. Sjekk ut alle her!

Stenungsbaden-outdoor-pool.jpgStenungsbaden Yacht Club har alt den svenske skjærgårdsidyllen kan by på – og mer til.

strawberry_sweden_stockholm_selma-city-spa_friends_things-to-do_city_spa_wellness_hotels_swimming-pool_cocktails_16_9Clarion Hotel® Sign i Stockholm kan du bade i det oppvarmede takbassenget, uansett årstid.

Farris-bad-poolPå vei forbi Larvik? Gå ikke glipp av spahotellet Farris Bad, bare 1,5 timer fra Oslo.

pool-sculpture-heaven-clarion-hotel-helsinki.jpegFra takbassenget på Clarion Hotel® Helsinki har dere en mildt sagt fantastisk utsikt over Helsingfors.

yasuragi-new-bathhouse.jpgGår det an å toppe Yasuragi, Sveriges mest berømte spa?

Les også:

#6 Kan 36 spørsmål gjøre susen?

Hørt om de 36 spørsmålene som sies å kunne skape både magi og forelskelse mellom to fremmede? Well. La oss ta det med en klype salt. Men vi kan likevel ikke la være å elske tanken på å åpne opp spennende samtaler og bli bedre kjent med sine kjente og kjære (hvorfor begrense det til å kun gjelde romantiske forhold?). Vi garanterer uansett en samtale som åpner opp for gjensidig sårbarhet og intimitet!

Her kan dere lese mer om eksperimentet og se alle de 36 spørsmålene!

Okei. For å oppsummere.

Skru av alle skjermer. Lær noe nytt om hverandre med 36 spørsmål. Finn ut deres Love Languages. Tilby hjernen en shot med hormoner og øyenkontakt. Og viktigst av alt: tid, nærvær og full oppmerksomhet! Kjærlighet til alle <3

Valentinsdagpakke: Middag & hotell

Overrask noen du er glad i med middag og overnatting – fra 1990 kr for to.
chevronRight