Har du en hund eller katt som er redd for fyrverkeri, og som hvert år tvinges gjennom nyttårsaftens mange (og høye) smell? Da bør du sjekke inn på et av våre flyplasshotell, som garanterer stille og rolige hotellrom på nyttårsaften. Les om suksesskonseptet Happy Dog og Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal som feiret nyttårsaften sammen med 380 hunder!

Happy Dog Clarion Hotel Arlanda Airport

Det var Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal som i 2013 var først ute med ideen om å be inn fyrverkeri-redde dyr til sitt stille og rolige hotell (her kan vi legge til at det er stille og rolig fra fyrverkeri, etter at hundretalls med hunder har sjekket inn kan stille og rolig diskuteres…). Da ble alle de 200 rommene revet vekk på et øyeblikk. Siden har interessen for et fyrverkerifritt nyttår vokst drastisk, og det har også antall hoteller som tilbyr fyrverkerifri nyttårsaften. I 2019 var det rom for hunder, katter, papegøyer og andre husdyr i Danmark, Sverige, Norge og Finland.


Hvorfor bare flyplasshotell?


Områdene rundt flyplasser, gjerne med en 1 mils radius, har fyrverkeriforbud og i tillegg er vinduene mer lydisolerte enn på vanlige hotell, som gjør at ikke noe fyrverkeri kan forstyrre.


Happy Dog Clarion Hotel® Arlanda Airport AgilityNyttårshelgen er fylt med hundeaktiviteter på hotellet, her ser vi agility-lignende øvelser for de som vil teste ut det.


Aktiviteter for både deg og din pelskledde venn


Under 2 dager er det stort fokus på dyr, med aktiviteter og ulike typer dyrevennlige velkomstgaver. Men de tobeinte skal selvfølgelig også få en fantastisk nyttårsaften, så derfor venter deilig mat og drikke i enten hotellets restaurant eller som romservice på hotellrommet.


Clarion Hotel Arlanda Airport - Kitchen & TableFeirer du nyttårsaften på Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal kan du nyte en god nyttårsmiddag med en storslagen utsikt.


Suksessen fortsetter der det hele startet på Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal


Nyttårsaften 2019 feiret rekordmange hunder, intet mindre enn 380 stykker (!!!), en rolig og trygg nyttårsaften på Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal. Mange gjester har vært med før, og har nå som tradisjon å feire nyttårsaften uten raketter på flyplasshotellet. Sammen med sine eiere reiser dyrene hit på grunn av frykten for høye smell, og selvfølgelig på grunn av fellesskapet.


For Wendela, Micke, Ninja og Lego var dette det første året de feiret nyttårsaften på et flyplasshotell.


Fantastisk med en fyrverkerifri oase hvor hundene kan slappe av, omgås og aktivere seg selv i stedet for å sitte hjemme redde når det nærmer seg kl 12, forteller Wenedela som hadde benket seg foran datamaskinen på Valentines Day i fjor da Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal slapp sine rom.


Happy Dog Clarion Hotel Arlanda Airport, Wendela and Micke with dogsWendela og Micke med sine to hunder. Send gjerne inn hundenes egne Instagram her.


Sjekk ut alle flyplasshotellene her!


Hotellene slipper sine rom til ulike datoer. Men følg med på hotellets tilbudsside!

Check in Clarion Hotel Arlanda Airport

Fakta – Happy Dog

  • Konseptet med fyrverkerifri nyttårsaften på hotell for kjæledyr og deres eiere startet nyttårsaften 2013 på Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal
  • Happy Dog finnes nå på mange hotellrom rundt om i Norden.
  • På et flertall av hotellene selges rommene ut på 30 minutter
  • Alle rommene renses selvfølgelig for allergikere etter besøk av alle kjæledyr