Strawberry fortsetter med å forsvare tittelen som en av Sveriges beste arbeidsplasser. Da den internasjonale bedriften Great Place to Work i går kveld kåret vinneren av Sveriges beste arbeidsplass gikk Strawberry med seieren i kategorien ”Store bedrifter” – og er dermed den beste i hotellbransjen.

En annerledes bedrift med stort mangfold


Hvert år gjennomfører Great Place to Work en undersøkelse med de ansatte som utgangspunkt, for å fange opp hvilke arbeidsplasser som er absolutt best å jobbe på. Undersøkelsen baseres på medarbeiderundersøkelser samt hvordan bedriften selv motiverer, inspirerer, tar vare på sine ansatte samt hvordan bedriftskulturen ser ut.


– Vi er svært stolte over bedriftskulturen vår, og jobber målrettet for å være en verdibasert og annerledes bedrift med stort mangfold blant våre 16. 000 ansatte. Hos oss skal man ha mulighet til å utvikle seg selv, oppleve at man har stor frihet til å prøve og feile, og være med å bygge et bærekraftig selskap som tar ansvar for samfunnet. Det er utrolig gøy å se at dette gjenspeiles i kåringen av Sveriges beste arbeidsplass, sier Strawberry konsernsjef Torgeir Silseth.


Målet er den absolutte topplasseringen


Da Great Place To Work i går avslørte vinnerne av Sveriges beste arbeidsplasser, havnet Strawberry på en 13. plass og er dermed den beste arbeidsplassen i hotellbransjen. Nå er målet å nå den absolutte toppen.


–  Vår målsetning er ikke å bare være best i bransjen, men å være Sveriges beste arbeidsplass. Derfor er det veldig gøy at vi befester vår posisjon, og jeg er sikker på at med de prosjektene vi satt i gang, ligger førsteplassen innen rekkevidde. I dag er vi stolte og prisen har gitt oss ennå mer kraft til å fortsette å utvikle Strawberry til Sveriges og Nordens beste arbeidsplass, sier Strawberry Chief Operating Officer Katalin Paldeak.Glade medarbeidere fra Strawberry tar stolt i mot diplon og pris. Fra venstre: Victor Jörding, Cecilia Linnér, Ann Ekengren, Kenneth Hultgren og Susanna Ståhl.


Årets undersøkelse gikk ut til 46. 000 personer i 257 bedrifter. Konkurransen har tre kategorier – små organisasjoner, mellomstore organisasjoner og store organisasjoner.