I juli feirer Wenche Grav (53) ti år som medlem, og er stadig stamgjest på Comfort Hotel Grand Central i Oslo. Elsa i Service Crew er en av mange årsakene til at hun trives så godt.

I juli feirer Wenche Grav (53) ti år som medlem, og er stadig stamgjest på Comfort Hotel Grand Central i Oslo. Elsa i Service Crew er en av mange årsakene til at hun trives så godt.

Hva er det beste med Comfort Hotel Grand Central i Oslo?

– Jeg liker atmosfæren, den er herlig og avslappet. Det ligger veldig sentralt og det ligger nær arbeidsplassen min.

**Hvordan hadde det seg at du kom tilbake til hotellet gang ****på gang og endte med å bli stamgjest?**

– Til å begynne med var det slik at firmaet mitt hadde en avtale med hotellet. Jeg merket meg at de ansatte trivdes i jobbene sine og samarbeidet godt. En atmosfære og et samarbeid som smittet over på meg og også på andre gjester. Det er en av årsakene til at Comfort Hotel Grand Central er et hyggelig sted å komme tilbake til, gang på gang.

Suite 224 Black style- Comfort Hotel Grand Central (1)

Suite 324 White Style- Comfort Hotel Grand Central

Har du et favorittrom?

– Hotellet har så mange fine og spesielle rom. Men om jeg måtte velge, så måtte det bli et rom som ligger mot sjøsiden, der trives jeg best.

Liker du, som så mange andre gjester, å benytte deg av lobbyen, for eksempel som arbeidssted?

– Lobbyen er hyggelig, men kontoret mitt ligger bare noen hundre meter fra hotellet, så det blir til at jeg arbeider der.

Som stamgjest antar jeg at du blir gjenkjent av hotellpersonalet. Hvordan føles det?

– Jeg blir alltid veldig godt mottatt av gjengen i resepsjonen. Det er også veldig hyggelig å møte igjen servicepersonalet og andre ansatte på hotellet når man kommer tilbake. Hotellet er mitt andre hjem.

Hva mener du at man ikke må gå glipp av i gatene rundt hotellet om man er ny gjest på Comfort Hotel Grand Central?

– Operaen, helt klart! I tillegg bør man unne seg et måltid på en av de fine restaurantene i Østbanehallen, ta seg en spasertur langs Oslofjorden og kanskje også få tid til en shoppingrunde på Byporten.

Oslo Opera House shine at dusk, morning twilight, Norway