O' jul med din glede, her er du igjen! Og med det kommer vinterhalvårets høydepunkt – nemlig julebordsesongen! Vi har funnet fram 10 steder i Norge hvor du kan dra og spise nydelig julemat. Les om noen av Norges beste julebord, og tillat deg selv å glede deg!

Christmas Dinner

Alle julebord 2023

Les om alle våre julebord her!

Clarion Hotel® Trondheim – juleshow med gåtefull kriminalmusikal


Trondheim, Brattørkaia 1


Kriminalmusikal? Fortell oss mer! Vi inviterer til en musikalsk helaften med mord og mysterier. Handlingen utspiller seg i internasjonalt farvann på M/S Kronprins Harald, ellers kjent som Kielferga. Følger du nøye med og gjetter riktig, er det kanskje du som avslører morderen...


Hva koster det? Billetter koster fra 730 kr/person. Før forestillingen kan dere nyte en juleinspirert showbuffet som bookes separat.


Når kan man komme? Juleshowet går av stabelen hver kveld fra 8.-20. desember 2023, men enklete datoer er allerede fullbooket, så vær rask med å booke!


Les mer og book årets juleshow på Clarion Hotel® Trondheim her!


Red christmas tea - gløgg_16_9

Quality Hotel™ Tønsberg – julebordsbuffet og show


Tønsberg, Ollebukta 3


Når serveres julematen hos dere? Julebord arrangeres fredager og lørdager fra 24. november til 9. desember 2023.


Hva kan jeg forvente meg? Vårt julebord er fullpakket med deilige tradisjonelle varme og kalde retter og et imponerende dessertbord med julespesialiteter. Vi sørger også for en koselig atmosfære med juledekorasjoner og stemningsfull musikk, for å skape den perfekte julestemningen.


Det skulle vel være et show også? Jepp! I samarbeid med Oseberg Kulturhus inviterer vi til show med flere av landets fremste komikere og musikere mange av kveldene. En perfekt anledning til å kombinere både julebord og show!


Hva koster det? Kun julebord koster 945 kr per person. Vil du kombinere det med et show så er det litt ulike priser - gå inn på lenken under og finn det ut!


Les mer om julebord, show og informasjon om booking her!


cc-havnekontoret-jul

Quality Hotel™ Ramsalt – feststemt julekveld i Bodø


Bodø, Sjøgata 37/39


Hva står på programmet hos dere? Gjennom fire hele kvelder blir det forrykende show, herlig musikk, deilig mat og drikke - og massevis av julestemning! Bordet står dekket med en stor julebordsbuffet hvor du finner alle julens favoritter.


Når snakker vi? 1.-2. og 8.-9. desember.


Hva betaler man for festen, og hva får man? Pakken koster fra 1345 kr per person med mulighet for et VIP-tillegg. Vi lover en deilig julebordsbuffet, et fantastisk show signert Show De Vida og en liten afterparty-overraskelse.


Få mer informasjon om showet og book her.


christmas-quality-hotel

Clarion Hotel® The Edge – julebordsbuffet och show


Tromsø, Kaigata 6


Hva slags type julebord tilbyr dere? I år inviterer vi til en herlig julebordsbuffet i restauranten, eller i et eget lokale om dere kommer i en større gruppe. Deretter slår vi på stortromma med konsert!


Spennende, når skjer dette og hva slags konsert har dere stelt i stand? 1. og 2. desember kommer en av verdens mest populære ABBA Tribute-grupper, 1974 ABBA Tribute, til oss for å hylle Skandinavias største popgruppe med ikoniske kostymer og et forrykende show. 8. og 9. desember dukker Harald Bakkeby Moe med band opp for en musikalsk julekveld som tar deg tur/retur fra Tromsø til New York.


Pris? Konserten med 1974 ABBA Tribute koster 540 kr, og Harald Bakkeby Moes konsert koster fra 455 kr per person. Julebordsbuffeten bookes separat, se mer informasjon i lenken under.


Her kan du lese mer om julefesten og forhåndsbestille dine billetter.


ribbe-og-medisterpolserEr du typen som foretrekker ribbe? Eller pinnekjøtt? Uansett svar, her får du begge deler og mer til!

Tradisjonelt julebord eller familiejulebord på Quality Hotel™ River Station


Drammen, Dr. Hansteinsgate 7


Hvem kan ha julebord hos dere og når? Vi har julebord som passer alle! Fredager og lørdager mellom 24. november og 16. desember serverer vi en nydelig julebordsbuffet. Vi har en DJ som vil sørge for feststemning og dans. Søndag 3. desember er det duket for familiejulebord. Det blir gløgg for de voksne ved ankomst, og deretter serveres julebuffeten. Ta med alle snille barn, for vi hører rykter om at nissen har skrevet opp Quality Hotel™ River Station på besøkslisten sin for kvelden!


Hvordan er prisene? Familiejulebord koster 625 kr/person. For barn 6-12 år koster det 295 kr, og barn under 6 år spiser gratis. Det tradisjonelle julebordet koster 895 kr/person.


Les mer om de ulike julebordene og send bookingforespørsel her!


christmas-decoration-details-nordic-choice-hotels-2.jpg

Nyt førjulstiden på Clarion Hotel® Ernst


Kristiansand, Rådhusgt. 2


For hvem ordner dere julebord? Venner, familie, kollegaer, fiender – hos Clarion Hotel® Ernst er alle velkomne, så det er helt opp til dere.


Men hva får man hos dere og når skjer det? Vi serverar et storslått julebord med musikkunderholdning hver fredag og lørdag mellom 24. november og 9. desember og et litt mer klassisk julebord fredager og lørdager mellom 17. november og 16. desember. Videre serverer vi julelunsj mandager-torsdager i uke 49 og 50, og 17. desember dukes det for familiejulebord med julebuffet, orkester, ansiktsmaling, og sist, men ikke minst, besøk av selveste julenissen.


Hvor mye koster det? Klassisk julebord fredager og lørdager: 798 kr/person. Julebord med musikkunderholdning: 998 kr/person. Julelunsj: 550 kr/person. Familiejulebord 17. desember: voksne 650 kr, barn 3-12 år 298 kr.


Hvordan booker jeg? Ta kontakt via e-post: jeanette.birkeland@strawberry.no eller telefon: +47 38 12 86 13.


Les mer om julebordet her!


christmas-table-plate

Quality Hotel™ Fredrikstad - julebordet som har alt


Fredrikstad, Nygata 2-6


Hva tilbyr dere i førjulstiden 2023? Et julebord som har alt du trenger! Vi inviterer til en fantastisk kveld med god stemning, tradisjonelt julebord og herlig underholdning. Hvis du vil, da?


Hvis jeg vil? Yes, enten kan du velge å kun dra på julebordet og spise, eller dra på julebord + show.


Show, sier du? Fortell mer! Annsofi Klevfoss, Frida Hansen og Mikkel Nicolaisen med band kommer innom og tar deg med på en gnistrende hitparade gjennom de beste låtene fra de fem siste tiårene. Vi lover ekte julestemning. Dette vil du ikke gå glipp av!


Når skjer alt dette, og hva koster det? Det blir julebord og juleshow på fredager og lørdager mellom 17. november og 16. desember. Kun julebord koster 995 kr/person, mens julebord + show koster 1345 kr/person.


Les mer og send bookingforespørsel her!


julbord-17.jpg

Norefjell Ski & Spa - ekte førjulshygge på fjellet


Norefjell, Bøseter


Hva slags stemning og julebord har dere? Vi tilbyr julbordspakker gjennom fire helger, fredager - søndager. På fjellet i førjulstiden er de første skiløypene klare og nypreparerte, så her ligger alt til rette for en god kombinasjon av frisk luft ute og god stemning inne. Pass på å lage engler i gnistrende snø og test nye ski og kjelker i fine bakker - og kombiner det med en fantastisk julbuffet på fredag og/eller lørdag kveld.


Det høres helt magisk ut. Hva inngår i pakken? I julebordspakken inngår aperitif, stor og smakfull julebuffet (som er "litt ekstra" på lørdager), samt en eller to netters overnatting og frokost.


Hva koster det og når kan jeg komme? Prisen er 2130 kr/person fredag-lørdag og 2430 kr/person lørdag-søndag. Det kan bookes for både en eller to netter. Helgene som gjelder er 17.-19. november, 24.-26. november, 1.-3. desember og 8.-10. desember.


Les mer og book her!


christmas-quality-hotel-glögg

Quality Hotel™ Leangkollen - smak av gode tradisjoner


Asker, Bleikeråsen 215


Hva tilbyr dere? Vi ønsker alle velkommen til vår tradisjonsrike julebordbuffet, familiejulebord, samt en juleinspirert à la carte-meny til lunsj.


Når kan jeg komme med alle mine venner, naboer, kolleger og familie? Julebord serveres fredager og lørdager mellom 17. november og 9. desember. Familiejulebordet står klart på lørdagene 2., 9. og 16. desember og alle søndager mellom 26. november og 17. desember. Og julelunsjen får du alle hverdager fra 20. november til 22. desember.


Burde jeg velge "vanlig" julebord eller familiejulebord? Liker du julemat, men er ikke fullt så glad i julenissen, så anbefaler vi et "vanlig" julebord. Har du derimot barn som liker å leke og er helt i ekstase når julenissen kommer på besøk, ja da passer familiejulebordet helt utmerket!


Hva er prisene? Julebord: 1095 kr/person på fredager og 995 kr/person på lørdager. Familiejulebord: voksne 725 kr, barn 6-12 år 295 kr, barn 3-5 år 125 kr, og barn under 3 år gratis.


For booking og mer informasjon se her.


christmas-dinner-party-couple

Show inn julen med Quality Hotel™ Strand


Gjøvik, Elvegata 2-4


Hva gjelder i år? Vi har et bredt julebordsprogram, med hele seks forskjellige show på syv forskjellige dager. Og vi serverer selvfølgelig også julemat til underholdningen.


Interessant, hvem får man se på showene? Okey, her kommer showene:  • 17. november: Team Bachstad

  • 24. november: Halvor Johansson

  • 1. og 2. desember: Urbane Totninger

  • 6. desember: Humorgalla

  • 8. desember: Ørjan Burøe

  • 14. desember: Riksteateret - Drømmen om en hvit jul


Hva er prisen? Det er litt forskjellige priser, avhengig av hvilket show du ønsker å se. Men det ligger på 1085-1290 kr/person. Du kan se prisene for hvert enkelt show ved å trykke på linken nedenfor.


Les mer om showene og send forespørsel her!


Lonely Christmas Tree Clarion Hotel Amaranten
Les mer


Vil du lese om julebord i Sverige? Det kan du gjøre her!

Alle julebord 2023

Les om alle våre julebord her!