Det finnes ingenting som er så deilig som en hotellfrokost. Tenk deg å klatre ut av sengen på morgenen og gå strake veien til en buffet full av god mat og drikke. Denne luksusen er magisk, og derfor lister vi opp Sveriges beste hotellfrokoster her!

Frokost på Clarion Hotel
Start dagen din på den beste måten, med en hotellfrokost.

På hotellene våre er frokosten alltid inkludert når du bor på hotellet. Spiser du hos oss kan du stole på at alt av kaffe er Fairtrade og økologisk, og at alle egg er økologiske, og at vi har sluttet med all dårlig palmeolje. Vil du droppe innom for en herlig start på morgenen så ser du frokostprisene nedenfor. Vi sees!

Smak på Stockholms fineste omelett!

For deg som elsker å skue utover en vakker buffè er Clarion Hotel® Sign i Stockholm stedet for deg.  Her kan du også nyte en rykende fersk omelett på bestilling av vår egen omelettkokk. Denne gigantiske frokostbuffèn er full av gode og økologiske alternativer. Her kan du sitte og nyte lange morgener med å drikke fantastisk kaffe og lese gjennom dagens avis!

Åpningstider finner du her.

Nystekte pannekaker og alt du kan ønske deg midt i Göteborg

Hos frokostbuffèn på Clarion Hotel® Post i Göteborg savner man ingenting. Her kan du kose deg blant ferskt brød, godt duftende Fairtrade-kaffe og en mengde andre godsaker, som nystekte pannekaker. Nam! Denne deilige frokostbuffèn er helt palmeoljefri og inneholder en stor mengde økologiske produkter. Her blir du garantert mett og får dessuten en koselig morgenstund.

Frokostens åpningstider finner du her.

Malmö, for deg som elsker valgmulighet!

For deg som bor i eller besøker Malmö er valgmulighetene mange. På Clarion Hotel® Malmö Live serveres en frokost som passer alle besøkende. Her finner en mengde av godsaker for både businessfrokosten, helgefrokosten og treningsfrokosten. Dessuten finnes en mengde veganske alternativ for de som foretrekker det. Du kan også få omelett på bestilling av vår omelettkokk.

Aktuelle åpningstider finner du her.

Foto: Clarion Hotel®

Umeås beste økologiske frokost

Clarion Collection® Hotel Uman finner du Umeås beste økologiske frokost. Her kan du velge og vrake mellom en utallige mengde Fairtrade-produkter og godsaker som frukt, frokostblandinger, egg, juice og kaffe. Kom hit for å slappe av og virkelig kose deg for en lang og deilig frokost. Denne frokostbuffen er utrolig populær i Umeå og noe du virkelig ikke vil gå glipp av…

Her kan du se når frokosten serveres.

En frokost i sunnhetens navn i Linköping

Om du elsker å nyte god mat og samtidig verdsetter kvalitet er frokostbuffèn på Quality Hotel™ The Box i Linköping rett valg for deg. Denne frokosten er både næringsrik og økologisk Som våre andre frokostbuffer er valgmulighetene uendelige og du kan smake på godsaker som eggrøre, pølse, ferskt brød, frokostblandinger, kaffe og mye mer. Unn deg selv et herlig besøk på Quality Hotel The Box sin hotellfrokost!

Åpningstider ser du her.

En lekker tallerken på Quality Hotel™ The Box. Foto: @elinaloob

Den koselige lobbyen på Quality Hotel™ The Box.

Havutsikt i Kalmar

Test Kalmars beste frokost på Clarion Collection® Hotel Packhuset og pass på å nyte den vakre havutsikten samtidig! Blant koselig personale og duften av god kaffe kan du unne deg en herlig hotellfrokost. Her finnes noe godt for alle. Velg blant eggrøre, pølser, juice, frokostblanding, ferskt brød og mengder av pålegg – velkommen til Kalmar!

Her ser du åpningstidene.

Uppsala byr på frokost i verdensklasse!

Om du bor i, eller tilbrenger tid i Uppsala må du passe på å gjøre et besøk på frokostbuffèn til Clarion Hotel® Gillets frokostbuffet. Slå deg ned i vår koselige matsal og nyt Uppsalas beste frokost! Uansett hva du har lyst på så finner du noe her. Kvalitet og variasjon er stikkordet for denne buffè som er fylt av økologiske godheter!

Se åpningstidene her!

Alle hotell tar i mot gjester med forbehold om plass. Kontakt gjerne hotellet før ditt besøk for å dobbeltsjekke at er ledig plass den dagen.