Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Høje Taastrup Danmark

0 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i Høje Taastrup

Leter du etter event- eller konferanselokaler nær sentrale København? Da er Høje Taastrup noe for deg! På Quality Hotel™ Høje Taastrup finner du et stort utvalg av møterom, samtidig som du er nær både København og Kastrup - Copenhagen Airport.

Quality Hotel Høje Taastrup tilbyr flere fleksible, lyse konferanselokaler og møterom som passer utmerket til mindre møter, flerdagerskonferanser, kick-off og produktlanseringer. Her er det også kapasitet til å ta imot store grupper til bankettmiddager og firmafester. På Quality Hotel Høje Taastrup går det selvsagt også an å leie lokaler til private arrangementer, utstillinger og bryllup.  

Med konferansen på Quality Hotel Høje Taastrup kan dere være sikre på at dere blir tatt godt vare på i pausene. God mat og drikke er en viktig del av opplevelsen, og vårt hotell hjelper dere gjerne med å holde hjernen i gang gjennom dagens møter og inspirerende samtaler.

Når det er tid for teambuilding og aktiviteter, ligger København bare 20 minutter unna med toget fra Høje Taastrups stasjon, som ligger i gangavstand fra hotellet. Nyt hovedstadens pulserende folkeliv, shopping, kultur og pubtilbud. Hvis tiden ikke strekker til, finnes det selvsagt en hel masse å finne på i Høje Taastrup. Gå ikke glipp av de omkringliggende golfbanene – her finner du noen av Danmarks beste golfbaner! Og hvis noen er shoppingsugne, ligger det store shoppingsenteret City2 og COPENHAGEN Design Outlet bare 500 meter unna hotellet.

Les mindre
0 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.