Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Sverige

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Ved porten til Bohuslän, 30 minutter fra Göteborg, finner du Stenungsbaden Yacht Club - et vakkert spa- og konferansehotell. Her opplever du følelsen av Newport og kystromantikk, med vakker utsikt over Hakefjorden. Vi er et kontantfritt hotell.

Stenungsbaden Yacht Club 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,6
av 10
Vurdering av Stenungsbaden Yacht Club

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Stenungsbaden Yacht Club brenner for å gi våre gjester mat- og drikkeopplevelser utenom det vanlige. I Captains Table og sommerrestaurant Kookaburra kan du nyte vellagde retter med inspirasjon fra havets skatter. I vår unike vinkjeller kan du fråtse i forskjellig kvalitetsvin. Ta en sving forbi baren, et perfekt møtested før middag. Velg mellom alt fra klassiske drinker til gode bobler, eller la bartenderen overraske deg. 

Captains Table

Captains Table er hotellets stilsikre, sportslige og elegante restaurant med utsikt over Hakefjorden og det salte havet. Her serveres middag til alle våre gjester. Ferske råvarer, økologisk, nærprodusert og årstidsbasert er noen av nøkkelordene. Med muslinger fra Orust, østers fra Ljungskile og vår baker rundt hjørnet håper vi at smakene ikke er det eneste som lander godt i magen.

Båthuset Kookaburra

Vår restaurant ligger og dypper på bryggekanten. Nærmere havet enn dette kommer du ikke uten å brette opp buksebeina. Det passer dermed ekstra bra å nyte skalldyr, hot salsa og sprellende fersk fisk, som du finner på Kookaburras meny. Restauranten er åpen daglig under sommeren, og utover det er det mulig å leie den som fest- eller konferanselokale.

Vinkjelleren

Stenungsbadens vinkjeller ble bygget opp fra begynnelsen av 1980-tallet. Vår legendariske vinkelner Eric Bauer var med fra begynnelsen, og stod for kvalitet og innkjøp frem til sin pensjon i 2010. I dag finnes det et brett tilbud, drøyt 500 viner fra hele verden. Vinkjelleren er åpen for våre gjester, og vi tar dere gjerne med på en visning. Prat med en av våre hovmestere.

The State Room (club bar)

I vår kule rombar finnes et brett sortiment av rom. Her kan du gå på rom-prøvesmaking med romambassadøren Per Ädel. Et perfekt sted for våre gjester som vil sitte litt uforstyrret. 

Bestille bord

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og bestilling av bord på telefon +46 303 72 68 40

Bestill bord online

Frokost

Mandag: 06.30-10.00
Tirsdag: 06.30-09.30
Onsdag: 06.30-09.30
Torsdag: 06.30-09.30
Fredag:  06.30-10.00
Lørdag: 07.00-11.00
Søndag: 07.00-11.00

Middag Captain's Table

Mandag: 17.30-22.00
Tirsdag: 17.30-22.00
Onsdag: 17.30-22.00
Torsdag: 17.30-22.00
Fredag:  17.00-22.30
Lørdag:  17.00-22.30
Søndag: 17.30-22.00

Med forbehold om endringer!

Kookaburra, bryggrestaurang

Restauranten er stengt for sesongen og åpner igjen neste sommer.
Vi tar imot forespørsler om konferanser og gruppebestillinger. Kontakt oss via conference@stenungsbaden.se

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.