Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Eurovision x The Hub

Er du klar for Eurovision-feber?

Velkommen til Eurovision Party på Clarion Hotel® The Hub!

Dato: 11. Mai 2024
Tid: Dørene åpner 19:00

Gjør deg klar for en kveld fylt med musikk, fest og overraskelser! Vi tar magien av Eurovision og bringer den rett i hjertet av Oslo på Clarion Hotel® The Hub. Her er litt av hva du kan forvente:
Føl deg som en del av Eurovision-publikummet med direkteoverføring fra Malmø, opplev spenningen og underholdningen av Europas største musikkonkurranse sammen med likesinnede fans. Ikke minst skal vi sammen heie på Norges bidrag: Gåte!
Før live streamen starter, vil vår fantastiske host for kvelden: Bettina Glam! Bettina Glam holder Eurovision-themed bingo med flotte premier. Så gjør deg klar for en leken kveld med sjanser til å vinne!

Bli med oss for en helaften dedikert til musikk, dans og flere overraskelser! Enten du er en hardbarket Eurovision-fan eller bare ute etter en unik festopplevelse, er Eurovision Party på Clarion Hotel® The Hub stedet å være.

Det vil være mulighet til å kjøpe både bobler og annet godt i glasset hele kvelden. Du skal selvfølgelig ikke gå sulten utover kvelden, så her vil det bli mulighet til å kjøpe mat og snacks.

Reserver billettene dine nå og bli en del av festen!

Billetter kjøpes her

Har du spørsmål? Send mail til: marketing.thehub@strawberry.no

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.