JulebordsPakker

på Quality Hotel™ Fredrikstad

juleshow

Opplev den ultimate julestemningen på Quality Hotel Fredrikstad! Vår julebordopplevelse er en fest for alle sansene. Velg mellom våre eksklusive julebordspakker.

 

Julebuffet og show - passer perfekt for dere som vil ha en helaften under samme tak. Vi lager bonger og du får alt på en faktura. 

 

Julebuffet  passer perfekt for dere som er mest opptatt av maten og praten. Vi har både en rolig Lobbybar og DJ på taket for de som ønsker å svinge seg på dansegulvet. Noe for alle!

 

Juleshow passer perfekt for dere som spiser i eget lokale, hjemme eller ønsker å spise et annet sted i byen først. Showet starter 21.00. Dørene åpner kl 20.30. Vår julebordshow tar deg med på en gnistrende hitparade som tar deg med på en reise gjennom de beste låtene fra de fem siste tiårene. Vi lover ekte julestemning hos oss i år!

For den komplette juleopplevelsen, velg vårt overnattingsalternativ og nyt en avslappende natt på vårt komfortable hotell etter en helaften.

 

  • Det blir klassisk julebuffet i The Social Bar & Bistro mellom kl 18.00 - 21.00.
  • Fantastisk show i diamanthallen kl. 21.00.
  • Afterparty på taket som åpner kl. 22.00 med DJ fra kl. 23.00. 
     

Julelunch 2-retters Julen er ikke komplett uten en koselig lunsj med de du er glad i. 2-retters julelunsj, ditt valg av mat, gjelder mandag til torsdag, kl 12.00-14.00

 

Familie julebord Skap magiske juleminner med familien! Velkommen til en hyggelig julepyntet atmosfære og god stemning. Rykte går om at nissen kommer på besøk... hvem vet hva han har med seg?

 

Ugly Christmas Sweather party! Ta frem julegensere som kan få enhver nisse til å le og "Jingle all the way" til musikk som får deg til å "swinge” ! sammen med Pellygata Poporkestermusikalsk reise gjennom de siste fem tiårene. Det er ikke bare en fest, det er en hitparade du vil snakke om i lang tid fremover.
 

SE FLERE JULEBORDSTILBUD MED OG UTEN OVERNATTING LENGRE NED.

<% categoryById(item).text %> x
<% geoById(item).text %> x
<% facilityById(item).label %> x

No products found