Glamping in a glass igloo – Oslo
Glamping in a glass igloo – Oslo
Glamping in a glass igloo – Oslo
Glamping in a glass igloo – Oslo
Glamping in a glass igloo – Oslo
Glamping in a glass igloo – Oslo
Oppdag byen Sport/eventyr Norge

Glamping i glassiglo – Oslo

Det beste fra to verdener! Kombiner en hotellnatt i Oslo med en overnatting i glassiglo.

  • Bok hotell i Oslo
  • Bok Iglo

Beskrivelse

Føl Oslos pulserende byliv den ene dagen, og naturens fredfulle atmosfære den neste. Nå kan du nemlig booke en eksklusiv pakke som kombinerer en hotellovernatting i Oslo med en unik overnatting i en glassiglo – en garantert kontrastfylt opplevelse! Ta med noen du er glad i og unn dere to netter med luksus. Begynn opplevelsen på et av våre hotell i Oslo, og velg mellom to forskjellige igloer å overnatte andre natten i.

Elgtråkket i Aurskog


Kun 45 minutter i bil øst for Oslo etterfulgt av 15 minutters gange i flatt landskap, kan du overnatte i igloen vår hvor du fort gjort kan våkne til synet av en elg som fredfullt vandrer forbi.

I Aurskog er du omkranset av klassisk Østlandsskog med gode turmuligheter i nærmiljøet. Hvis du er dyrevenn eller bare nysgjerrig på å møte en alpakka, så er det bare en liten rusletur på 12-15 minutter ned til vertskapet som også driver Killingmo Gård, hvor du kan hilse på eller gå tur med en av disse fascinerende skapningene.

Utsikten over Sperillen


Utsikten over Sperillen ligger ca to timers kjøretur fra Oslo, og igloen har adkomst med privat vei helt frem, så her er du utenfor allfarvei samtidig som tilgjengeligheten er enkel.

I fotenden av Vikerfjell med utsikt over den vakre innsjøen Sperillen, finner du denne perlen. Her kan du drømme deg bort mens du hviler øya på vannet eller la deg imponere av den steile fjellveggen bak deg.