Sleep under the stars in a treetop igloo
Sleep under the stars in a treetop igloo
Sleep under the stars in a treetop igloo
Sleep under the stars in a treetop igloo
Sleep under the stars in a treetop igloo
Sleep under the stars in a treetop igloo
Oppdag byen Sport/eventyr Sandefjord

Bo under stjernene i en tretoppiglo

Velg blant flere destinasjoner i Norge og kombiner et hotellopphold med glamping i naturen.

  • Bok hotell i Larvik, Tønsberg, Sandefjord eller Drammen
  • Bok Iglo

Beskrivelse

Nyt bylivet den ene dagen og naturens fredelige atmosfære den neste. Nå kan du nemlig booke en eksklusiv pakke som kombinerer en hotellovernatting med en unik overnatting i en tretoppiglo – en garantert kontrastfylt opplevelse! Ta med noen du er glad i og unn dere to netter med luksus. Begynn opplevelsen på et av våre hotell i Larvik, Tønsberg, Sandefjord eller Drammen, og tilbring andre natten under stjernene i en tretoppiglo.


Ruvende 5 meter over bakken inviterer vi til en luftig og lekker opplevelse – den første av sitt slag i Norge! Himmelen over, elven under og tretoppene dansende omkring. På plattingen er det romslig og tilrettelagt så du kan være skogens konge fra både innside.


Igloen ligger i vakre Lårdal i Telemark. Dalen åpner seg når du kommer kjørende gjennom skogen med noe som minner mest om vestlandsnatur med sine steile og stolte bakker og vannet som hviler i fotenden. Denne skjulte perlen er kun 3 timer fra Oslo, og kjøreturen hit er en opplevelse i seg selv hvis du gleder deg over spektakulær norsk natur.


Tretoppiglo i Lårdal ligger for seg selv inne i et skogleie på toppen av dalen. Her lever du blant fugler og ekorn, 5 meter opp i luften, med en sildrende elv rett under deg. Et steinkast unna finner du Støylsdalen, en avsidesliggende grusvei som er verdenskjent for sitt mangfold av hjort, elg og rådyr. En liten tur i skumringen kan fort by på usedvanlig nærmøte. Ønsker du spektakulær utsikt finner du også den såkalte “Kapteinsrenna-rundturen”. Her får du det beste av den unike turen «Lårdalstigen» rett fra igloen. Du får altså et realt kinderegg her – en svevende iglo blant tretoppene, en elv med bademuligheter (sommer og vinter) og spektakulær utsikt over tett på.