Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Sammen kan vi utgjøre en forskjell!

På flere av hotellene våre kan du velge å takke nei til vasking av rommet under oppholdet. Med Green Stay sparer vi energi, vann og kjemikaliebruk – en effektiv måte for oss, sammen med deg, å bidra til en grønnere framtid.

Bærekraftig hotellopphold

Hvordan funker Green Stay?

Hver gang du som hotellgjest velger å hoppe over en romvask, donerer vi penger til vårt Climate Fund. Fondet ble lansert i april 2022, for å minske karbonutslipp i vår egen drift, men også for å finansiere utviklingen av klimavennlige løsninger innen hotellbransjen. Takket være de klimavennlige valgene gjestene våre gjorde fra april til desember 2022, kunne vi donere hele 17 milioner kroner. Dette resulterte i totalt 28 investeringsprosjekter for karbonreduksjon på våre hotell, og støtte til en rekke startups som utvikler bærekraftige løsninger for hotell.

Få mer informasjon om Green Stay ved innsjekk på hotellet eller på hotellrommet ditt.

Pågående prosjekt

Klimaprosjekt på våre hotell

Green Stay har muliggjort flere spennende prosjekter for en grønnere drift. På Clarion Hotel® The Hub i Oslo skal 250 m2 solceller installeres på hotelltaket, som estimeres å kunne generere 30 000 kWh med strøm per år. Dette betyr en CO2-reduksjon på omkring 11 100 kg per år – noe som kan sammenlignes med nesten fire runder rundt jorden i en personbil!

Like mange solceller skal installeres på taket av Quality Hotel™ The Box i Linköping, hvor det estimeres å kunne generere opptil 42 000 kWh strøm per år, noe som tilsvarer 4% av hotellets totale energiforbruk. Prosjektet estimeres å resultere i en CO2-reduksjon tilsvarende rundt 5 runder rundt jorda i en personbil – 15 624 kg CO2 per år.

Pågående prosjekt

Quality Hotel™ Friends i Stockholm skal 280 sensorstyrte dusjblandebatterier installeres for å minske vannforbruket. Prosjektet estimeres å kunne redusere forbruket med 300 000 liter vann per år, og krever mindre energi ettersom mindre vann må varmes opp. Dette betyr i sin tur en CO2-reduksjon på 4 200 kg per år. 

Den estimerte CO2-reduksjonen av disse prosjektene til sammen tilsvarer hele ti runder rundt jorda i en personbil – og det er bare basert på tre av våre 28 pågående prosjekter. Takket være det store engasjementet fra hotellgjestene våre i 2022, kan vi bidra til en grønnere framtid.

 

SAMARBEID

Partnerskap med ClimatePoint

Besparingen muliggjør også investeringer utenfor vår egen virksomhet. I partnerskap med ClimatePoint har vi satt opp to fond: Food & Agrotech og Buildings & Construction. Gjennom disse investerer vi i startups og entreprenører som utvikler bærekraftige løsninger innen hotellbransjen, både i dag og for framtiden. 

Vårt mål er å være klimanøytrale i vår egen drift, og minske utslippene i verdikjeden vår med 50% innen 2030. Bli med og utgjør en forskjell sammen med oss!

3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.