MedlemskapMine bookingerKundeservice
Interior details at restaurant Brasserie X in Stavanger.

Brasserie X på Quality Airport Hotel Stavanger

Franske brasserietradisjoner kombinert med nordiske råvarer. Hos Brasserie X serveres gode og ukompliserte retter tilberede fra grunnen. Dersom du bare har lyst på noe avkjølende å drikke, finner du Bar X rett ved siden av.

Mat og drikke på fin restaurant på Sola

Ved Stavanger lufthavn, på Sola, finner vi Brasserie X. Her tilberedes maten fra bunnen av med inspirasjon fra franske klassiske brasserier. Kokkenes sesonginspirerte menyer gir deg retter som er smakfulle og velkokte, av nordiske råvarer. I tillegg til god middag kan du også spise lunsj her, ryktene sier at det kan være regionens beste buffet. Selv på søndager serveres en hyggelig buffet med kalde og varme retter. En søndagsfavoritt blant barna er restaurantens lekerom med filmer og spill.

Gode drinker på Bar X

Bar X er en koselig bar sentrert rundt en åpen peis. Etter middag, konferanse eller løpetur er det befriende å sette seg ned i Bar X med noe godt i glasset. Våre dyktige bartendere kan overraske med spennende drinker – hvis du er i det humøret. Bar X er Solas' naturlige møteplass og passer for enhver anledning, enten du har vært ute i kulden og vil varme deg med litt rødvin, har hatt en lang arbeidsdag og trenger å slappe av eller om du vil se en fotballkamp.

Dining table at restaurant Brasserie X in Stavanger.Interior at restaurant Brasserie X in Stavanger.

Brasserie X

Stavanger

Åpningstider

Middag

Mandag - Torsdag: 18:00 - 22:00

Fredag - Lørdag: 18:00 - 21:30

Søndag: 18:00 - 22:00

Adresse

Sømmevegen 1, 4055 Sola

Kontakt

E-post: q.stavanger@strawberry.no