iren reppen

Opplev konserten Terje Nilsen, altså på Quality Hotel Ramsalt

Sammen med gitarist Håvar Langås Bendiksen og keyboardist Johannes Winther Farstad, danner Iren Reppen en trio til ære for deres felles store helt: Terje Nilsen.

Terje var den cooleste av de coole. Fordi han levde som han gjorde, sang som han sang, skreiv tekster om kjærlighetslengsel, om byen, om naturen, om øl, om forskjeller. Og ikke minst om seg selv. Briljant gjort alt sammen selvsagt. Iren Reppen sier: -Jeg var så heldig å både få møte og synge med Terje, men til tross for det, ble ikke mannen mindre mysteriøs. Musikken og universet som finnes i tekstene hans har alltid blandet seg sammen med hvem jeg tror Terje er. Og jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det sånn. Disse mysteriene rundt Terje danner rammen for dette forsøket på å smitte deg med Nilsen-dilla. Og ja, vi skal spille både kjente og mindre kjente låter. Jeg tror Terje ville likt at vi lagde en konsert til hans ære på vår måte. Derfor tør jeg. Motet forsterkes av at jeg ikke er alene. Vi er en trio. En fin og morsom en.

 

Hvis dere ønsker en nydelig 2 retters middag i etterkant av konserten kan dere booke bord via mail q.ramsalt@strawberry.no

 

Velg å kjøpe kun konsertbillett eller pakke med både konsertbillett og overnatting.

<% categoryById(item).text %> x
<% geoById(item).text %> x
<% facilityById(item).label %> x

No products found