Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Rom fra 799 kr/natt på flyplasshotell

Starter sommerferien med et tidlig morgenfly eller lander du sent på hjemreisen? Gjør reisen smidigere og forleng ferien med et opphold på flyplasshotell til rabattert pris!

Sjekk inn på flyplasshotell før du sjekker ut for sommeren

Slipp stresset med å våkne opp midt på natta for å bære tunge kofferter og sovende barn til bilen, bare for deretter å haste i vei til flyplass for å rekke flyet som tar av i de tidlige morgentimer. Forleng ferien med en ekstra natt og ta inn på flyplasshotell i stedet!

Vi har alle vært der – ut på tur i de tidlige morgentimer eller landing sent på kveld – og tenkt “hvorfor tok jeg ikke bare inn på hotell?”. Nå har du muligheten til å gjøre det på rett måte før sommerens flyreiser – book flyplasshotell fra bare 799 kr/natt!

Enten du flyr fra Gardermoen, Stavanger, Bergen eller en annen flyplass, så har vi alltids hotell i nærheten landet over. Eller reiser du kanskje til eller fra en flyplass i et av nabolandene våre? Selvsagt har vi også hotell ved flyplassene i Stockholm, København og Helsinki.

Hvor enn du tenker deg å fly i sommer – forenkle reisen eller bare gjør den enda bedre fra start til slutt hos Strawberry (eller bare sjekk inn på et flyplasshotell for litt plane spotting)! Book senest 16. juni.Vil du booke hotell med parkering inkludert mens du er på reise? Sjekk ut Park, Stay & Fly-tilbudet på følgende hotell:

Comfort Hotel® Runway, Gardermoen

Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel Stavanger

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Siste mulige utsjekksdato er 18. august 2024. Prisene gjelder i lokal valuta og betales direkte ved booking. Kan avbestilles innen 24 timer etter bestilling, etter dette kan bestillingen ikke tilbakebetales. Bookingen kan ombookes fram til kl. 16:00 på ankomstdagen mot et gebyr, pluss eventuelt mellomlegg. Kontakt kundeservice for å avbestille eller ombooke. Frokost er inkludert på alle hotell, utenom Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.