Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Se alle hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Sundsvall. Perfekt beliggenhet for møter, underholdning og opplevelser med gåavstand til shopping i Stenstan. Her ligger den populære restauranten q.bar og nærmeste nabo er Bio Drakstaden, garasjeplass finner du i kjelleren.

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Sundsvall

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
780 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

OK hotell

10. april 2023, Bergen, Norge, Trehar

Greitt mottak. MC-parkering SEK 160,- i kjellar. Mogleg å bruka MC-parkering i park utanfor inngang. Reint på rommet. Kjøleskap på rom. Sov godt. God og fin presentasjon av middag i restauranten, men…

Greitt mottak. MC-parkering SEK 160,- i kjellar. Mogleg å bruka MC-parkering i park utanfor inngang. Reint på rommet. Kjøleskap på rom. Sov godt. God og fin presentasjon av middag i restauranten, men litt dyr. Romsleg lokale, men litt mørke fargar.
Les mere
3

Sentralt

6. august 2022, Madeira, Portugal, Inger-59

Et helt gjennomsnittlig hotell, sentralt beliggende i Sundsvall. Grei parkering. Noen ting trekker ned; ikke luftkondisjonering, kun en lite vindu som kunne åpnes litt, noe som førte til et for varmt…

Et helt gjennomsnittlig hotell, sentralt beliggende i Sundsvall. Grei parkering. Noen ting trekker ned; ikke luftkondisjonering, kun en lite vindu som kunne åpnes litt, noe som førte til et for varmt rom å sove i. Litt kaotisk frokostservering, men grei mat.
Les mere
1

Forderdelig hotellopplevelse

27. juli 2022, , Anna Emilie T

Helt forferdelig hotell som var møkkete, OG DET VAR HÅR I DUSJEN FRA EN ANNEN GJEST. Dette gjorde at vi ikke klarte å ta en dusj etter en full dag på Skansen, etterfulgt av en lang biltur. Rommet var…

Helt forferdelig hotell som var møkkete, OG DET VAR HÅR I DUSJEN FRA EN ANNEN GJEST. Dette gjorde at vi ikke klarte å ta en dusj etter en full dag på Skansen, etterfulgt av en lang biltur. Rommet var overhodet ikke innbydende, sengen var like hard som gulvet, og etter min mening skulle hotellet vært revet igår. Frokosten var heller ikke til å skryte av. Meget glad for at jeg bare skulle sove en natt på dette hotellet. Forøvrig trodde det skulle være litt luksus å sove på hotell, men hadde vært mer luksus på en campingplass. Jeg kommer aldri til å dra tilbake til dette hotellet, og jeg kommer ikke til å snakke varmt om det til bekjente!!!!
Les mere
5

godt hotell i en fin by

19. juli 2022, Trondheim, Norge, Flyglad

bodde der med familie og barnebarn. Veldig godt mottatt i resepsjonen. Parkering i kjelleren. Rommet og bad var veldig bra. senga var god. Frokosten var veldig bra, artig for barnebarnet med Bernie og…

bodde der med familie og barnebarn. Veldig godt mottatt i resepsjonen. Parkering i kjelleren. Rommet og bad var veldig bra. senga var god. Frokosten var veldig bra, artig for barnebarnet med Bernie og Lollo i frokostsalen. Veldig fornøyd med hele oppholdet.
Les mere
5

Flott opphold

21. august 2021, Møre og Romsdal, Norge, Bjoern6500

Bestilte gjennom Nordic Choice appen og fikk et godt tilbud som inkluderte 3 retters middag. Nydelig mat i restauranten. Fikk rom høyt oppe. God frokost i tillegg gav en god start på dagen. Alt i alt…

Bestilte gjennom Nordic Choice appen og fikk et godt tilbud som inkluderte 3 retters middag. Nydelig mat i restauranten. Fikk rom høyt oppe. God frokost i tillegg gav en god start på dagen. Alt i alt et trivelig opphold. Hyggelig og hjelpsom betjening.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.