Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Rabatt på bonusnetter – på over 100 hotell

Ja, du hørte riktig! Bonusnettene blir aldri rimeligere enn akkurat nå. Vi har senket prisene på bonusnettene våre med hele 5000 poeng på over 100 hotell. Pass på å booke senest 29. februar 2024 – bare husk å logge inn først!

Prisen på bonusnetter senkes med 5000 poeng

Er du en storsamler av bonuspoeng? Kanskje det er på tide å bruke dem før de forfaller? Da har du sjansen til å gjøre et kupp i dag!

Nå senker vi nemlig prisene på bonusnetter med hele 5000 poeng på over 100 av våre hotell rundt om i Norden. Og ikke nok med det – vi har til og med flere bonusnetter tilgjengelig enn noensinne før! Pass på å booke drømmeoppholdet allerede i dag. Bare husk å logge inn som medlem før du booker.

Sjekk ut guiden for hvordan du booker bonusnetter.

 

 

Book bonusnetter her

 

Book Oslo 

Book Bergen 

Book Trondheim

Book Gardermoen 

Book Tromsø 

Book Göteborg

Book Stavanger 

Book Drammen 

Book Kastrup

Book Kristiansand

 

 

Tilbudet gjelder kun for opphold mellom 1. desember 2023 og 1. mars 2024. Book senest 29. februar 2024! Se alle hotell som har rabatt på bonusnetter her.

 


Du spør kanskje: “Hva er egentlig en bonusnatt?”

Svar: Det er et gratis hotellopphold som du betaler med bonuspoengene du har samlet opp. En bonusnatt i et standardrom koster vanligvis mellom 7500 og 40 000 poengavhengig av hotell.

Er du ikke medlem ennå? Bli medlem i Strawberry her og begynn å samle bonuspoeng allerede i dag!

 


Villkor:
  • Gjelder kun bookinger som gjøres mellom 1. desember 2023 og 29. februar 2024 for opphold mellom 1. desember 2023 og 1. mars 2024.
  • Gjelder kun bookinger som gjøres på strawberry.no, i appen eller via kundeservice. Betales med oppsparte bonuspoeng gjennom medlemskapet i Strawberry. Poengene trekkes ved booking. Det er ikke mulig å delbetale med bonuspoeng. 
  • Gjelder standard dobbeltrom for opptil 2 personer på over 100 hotell, eller alternativt superiorrom på utvalgte hotell (unntak kan forekomme). Farris Bad bookes via kundeservice. Sommerro og Yasuragi bookes ved å kontakte hotellet direkte. Kontakt kundeservice om du ønsker å legge til en ekstraseng – avhenger av plass, et tillegg blir lagt til i prisen. Se alle hotell som har rabatt på bonusnetter her.
  • Gjelder ikke bookinger som endres til datoer utenfor ordinær bookingperiode. Kan avbestilles og endres frem til kl. 16:00 på ankomstdagen via kundeservice. Ved avbestilling får du tilbake alle bonuspoengene, forutsatt at de ikke har forfalt. 
  • Frokost er inkludert på alle hotell, bortsett fra At Six og GLO Hotel Airport. På Clarion Collection® Hotel er også ettermiddagsfika og kveldsmat inkludert.
  • Les alle vanlige spørsmål om bonuspoeng og bonusnetter her.

 

Book bonusnetter her

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.