Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Sverige

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Sverige

Yasuragi er en fredfull oase hvor du kan nyte japanske bad, aktiviteter, behandlinger og fire unike restauranter. En helhetsopplevelse i et miljø inspirert av det beste fra Japan, bare 20 min fra Stockholm.

Yasuragi 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,6
av 10
Vurdering av Yasuragi

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

  • Mat som flamberes på Yasuragi, Strawberry

Mat for alle sanser. Vi tilbyr fire restauranter, samt en cocktailbar med takterasse og utsikt over Stockholms skjærgård.

Restaurant plan 3

I restaurantene Hasu og Minamo serverer vi mat som er inspirert av det moderne japanske kjøkkenet. Her forenes tydelige smaker med japanske tekniker i et emosjonelt uttrykk. 

Teppanyaki Kiri Restaurant

I den japanske matlagingen er den visuelle opplevelsen like viktig som smaken. I Teppanyaki Restauranter har hvert bord en egen kokk som lager maten ved gjesten på en stekeflate. De japanske og lokale svenske råvarene gir en unik matopplevelse. Her serverer vi en ferdigkomponert meny for dagen med inspirasjon fra Japan og våre omgivelser.

Sake Bar

I tilknytning til Teppanyaki Restaurant finner du vår sakebar. Her finnes Sveriges største og beste utvalg av sake.  Føl og smak deg frem blant flaskene og kast deg ut i en verden full av dette fantastiske risbrygget. Våre sakeutdannede barverter guider deg frem til en herlig opplevelse av den japanske nasjonaldrikken. I sann Izakaya-ånd finnes det også små japanske snacks til din sake.

IZAKAYA NAGI

Oppdag en verden av smaker på Izakaya Nagi 凪. Ved siden av det japanske badet finner du her et matkonsept som tilbyr noe for enhver smak. Velg mellom varme og kalde retter av ulike slag samt deilige søtsaker. Selvfølgelig er alt med inspirasjon fra de japanske kjøkkenene. Her har du lunsj eller middag dersom du velger en pakke med Izakaya Nagi som middagsalternativ. Velg smakene du ønsker og nyt!

SUSHI BAR NAMIYAMA

Oppdag virkelig god sushi i vår Sushi Bar Namiyama 波山. Ved siden av det japanske badet finner du her en unik perle hvor du kan slå deg ned mellom bad og aktiviteter og nyte eksklusiv sushi sammen med en japansk øl eller et glass champagne. Nærheten til det japanske badet gjør at du kan ta deg en matbit uten å forlate den deilige avslappede følelsen.

COCKTAIL BAR

Her serveres klassiske cocktailer, mocktails og økologiske viner på glass sammen med spennende øl fra alle verdenshjørner. Slapp av med et glass champagne eller en japansk øl på takterrassen vår mens du nyter den milelange utsikten over Stockholms innløp.

Klær 

I hotellets restauranter kan du gjerne stille i Yukaya (morgenkåpe i bomull). Dette er en del av den japanske tradisjonen når man besøker et Japansk vertshus (Ryokan).

Bestille bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking av bord på
telefon +46 8 747 61 00 eller e-post info@yasuragi.se.

Åpningstider

Frokost 

Alle dager: 07.30 - 10.30

Lunch

Alle dager: 11.30 - 14.00

Middag 

Alle dager: 18.00 - 23.00

Middag - Teppanyaki

Torsdag - søndag

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien, langhelger og Yasuragi Kids-perioden. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.