Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

10 spapakker – opptil 25% avslag

Vi feirer alt som har med sommeren å gjøre med opp til 25% rabatt på ti av våre populære spahotell i både Sverige og Norge! Tilbudet gjelder på opphold mellom 24. juni og 18. august – book senest 6. juni.

Book sommerens spapakke allerede i dag!

Sommeren ble nettopp enda bedre! Vi feirer nemlig den beste årstiden gjennom å tilby eksklusive spapakker hele sommeren. Si hei til 10 utvalgte spahotell med skreddersydde tilbud som inkluderer spa, middag, overnatting og frokost. Best av alt? Akkurat nå med opp til 25% rabatt!

Velg og vrak blant noen av de mest populære spahotellene i Sverige og Norge. Fra imponerende fjellandskap til dampende spa – vi har noe for enhver smak, anledning og lommebok. Sommerspa-pakkene kan bestilles på følgende hoteller: Copperhill Mountain Lodge, Farris Bad, Frösö Park, Hotel Riviera, Selma Spa, Son Spa, Stenungsbaden, Strömstad Spa, Wood Hotel Bodø og Yasuragi.

Ikke snooze – det er et begrenset antall pakker per hotell! Pass på å sikre deg et opphold før dine favoritter blir fullbooket. Tilbudet må bestilles senest den 6. Juni, og gjelder opphold fra 24. juni til 18. August.

Norge

Farris Bad, Larvik

Farris Bad er et av Nordens største spahotell med 2500 kvm spaanlegg. Hotellet har en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik, kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp lufthavn Sandefjord. Med én fot på land og én fot i vannet er dette unike og eksklusive spahotellet noe helt spesielt.

Bestill nå med 20% rabatt. Inkluderer overnatting, frokost, inngang spa og 2-retters middag.

Book her

Hotel Riviera, Moss

Festen har startet. Se for deg at solfylte vibber fra Côte d'Azur møter bølger som skvulper mot norskekysten. Resultatet? Et kosmopolitisk feriested med attitude.

Opplev den nordiske rivieraen nå med 20% rabatt. Inkluderer spa, middag, overnatting og frokost.

Book her

Son Spa, Son

Med et av Norges største spaanlegg, er kystperlen og dens maritime historie perfekt for både business, pleasure og alt imellom.

Ta et dypdykk ned i den fantastiske skjærgården sør for Oslo. Bestill nå med 20% rabatt. Inkluderer spa, middag, overnatting og frokost.

Book her

Wood Hotel Bodø, Bodø

Nord-Norge har alltid vist oss sine enorme naturkrefter. Utendørsresorten Wood Hotel Bodø ligger rett nord for polarsirkelen, er hovedsakelig bygget av tre, og kan det skryte på seg et oppvarmet takbasseng og panoramautsikt over berømte Lofoten-veggen og midnattssolen. Nå er det din tur til å kjenne det på kroppen. Bli med på en opplevelse av nord helt utenom det vanlige.

Bli med oss inn i villmarken, bestill nå med 20% rabatt. Inkluderer spa, middag, overnatting og frokost.

Book her

 

Sverige

Selma Spa, Sunne

Med velvære som sin ledestjerne, blander Sveriges første spahotell trening og bevegelse med spabehandlinger.. Med et stort utvalg av aktiviteter, badstuer, innendørs- og utendørsbasseng og en rekke behandlinger, gir Selma Spa sine gjester en fullverdig opplevelse.

Dette vil du ikke gå glipp av – bestill nå med 25% rabatt. Inkluderer spa, middag, overnatting og frokost.

Book her

Stenungsbaden Yacht Club, Stenungsund

Neste stopp: havet. Møt oss på Stenungsbaden, en saltstrødd perle på vestkysten av Sverige, hvor avslapning og eventyr alltid står på agendaen. Her kan du ta det med ro på spa, unne deg en massasje eller en ansiktsbehandling eller bare overnatte.

Opplev vestkystperlen i nærheten av Gøteborg – bestill nå med 25% rabatt. Inkluderer spa, middag, overnatting og frokost.

Book her

Yasuragi, Stockholm

Yasuragi er en fest for sansene – et livlig, japansk spahotell rett utenfor Stockholm. Slapp av både kropp og sinn med hjelp av japanske ritualer, varme kilder både utendørs og innendørs, omgitt av fantastisk natur, varme og kalde kar, badstuer av ulike slag og mye mer.

Bestill en uforglemmelig japansk opplevelse rett utenfor Stockholm i sommer – nå med 22% rabatt. Inkluderer spa, middag, overnatting og frokost.

Book her

Copperhill Mountain Lodge, Åre

Copperhill vil ta pusten fra deg med sin naturskjønne natur. Unn deg selv på spaet med panoramavinduer som vender mot majestetiske fjell eller nyt en fjelltur i den pustende naturen i nord-Sverige.

Vil du ha en enestående opplevelse i nord-Sverige? Bestill nå med 20% rabatt! Avtalen inkluderer spa, middag, overnatting og frokost.

Book her

Frösö Park Hotel, Östersund

På en øde øy, omgitt av frodige skoger og fjell i svenske Jämtland, handler Frösö Park om å finne ny energi. Her kan du nyte en uforglemmelig spaopplevelse i oppvarmede innendørs- og utendørsbasseng, ta et beroligende dampbad eller badstue, samt et utvalg av ulike behandlinger.

Nyt en naturopplevelse i nord-Sverige – bestill nå med 20% rabatt. Avtalen inkluderer spa, middag, overnatting og frokost.

Book her

Strömstad Spa & Resort, Strömstad

Et sted laget for å slappe av og føle seg bra, rett ved sjøkanten. Ta en pause fra hverdagen på Strömstad Spa & Resort. Om du vil nyte et avslappende spabesøk, spille golf eller bare nyte tid med venner og familie, har Strömstad Spa & Resort alt du trenger for nettopp det.

Opplev hjertet av den svenske skjærgården. Bestill nå med 20% rabatt. Inkluderer spa, middag, overnatting og frokost.

Book her

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.