Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Prisma Skövde ,  Sverige

Se alle hotell i Skövde, Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma er et moderne konferansehotell beliggende rett ved Boulognerparken i sentrum av Skøvde. Med gangavstand til handlegate, kultur- og underholdningstilbud er du garantert et spennende opphold i Skøvde.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,9
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Prisma

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
399 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Praktisk og lett tilgjengelig

16. oktober 2019, Oslo, Norge, TrailBlazer418338

Bra hotell med grei beliggenhet og tilgjengelig med bil. Parkering i kjeller (100kr pr natt). Kort vei å gå til sentrum og til badeland. God frokostbuffet. Hyggelig betjening og rene rom. Bra for forr…

Bra hotell med grei beliggenhet og tilgjengelig med bil. Parkering i kjeller (100kr pr natt). Kort vei å gå til sentrum og til badeland. God frokostbuffet. Hyggelig betjening og rene rom. Bra for forretningsreise.

Svar fra eier

21. oktober 2019

Tack för ditt omdöme. Vad trevligt att du är nöjd med din vistelse hos oss. Välkommen igen!

Les mere
4

Første gang i Skøvde

20. mai 2019, Skien, Norge, Per R

Hyggelig service og super god frokost. Gratis oversiktlig parkering. Gode senger. I sum meget fornøyd. Kort avstand til centrum, fin spasertur gjennom parken. Hotellet er mye bedre på innsiden enn fas…

Hyggelig service og super god frokost. Gratis oversiktlig parkering. Gode senger. I sum meget fornøyd. Kort avstand til centrum, fin spasertur gjennom parken. Hotellet er mye bedre på innsiden enn fasaden utvendig (førsteinntrykket) gir. Kan absoluttt anbefales.

Svar fra eier

21. mai 2019

Tack för din fina feedback! Vad härligt att höra att du hade det bra hos oss. Varmt välkommen igen!

Les mere
3

Hyggelig hotell, med god mat og god servcie

15. mars 2019, Oslo, Norge, Svein-Erik B

Hyggelig hotell med god service. Hotellet fremstår dog generelt som ganske slitt og sterilt. Dog fikk vi et flott og romslig rom med god lufting og alle fasiliteter vi trengte. Vi fikk parkering for b…

Hyggelig hotell med god service. Hotellet fremstår dog generelt som ganske slitt og sterilt. Dog fikk vi et flott og romslig rom med god lufting og alle fasiliteter vi trengte. Vi fikk parkering for bilen i hotellets egen garasje som passet oss veldig bra. Vi opplevde god og hyggelig service fra start til slutt. God frokost og middag hadde hotellet også, slik at vi er godt fornøyd med vårt opphold.

Svar fra eier

20. mars 2019

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du är nöjd med din vistelse. Hotellet är är precis nyrenoverat, rum, restaurang, konferenslokaler samt att vi nu även har gym och bastu. Välkommen igen!

Les mere
2

Styr unna - veldig dårlig - byggestøv og mye bråk

11. august 2018, Tønsberg, Norge, A2N

En kort natt her var en for mye. Skittent - forferdelig inngangsparti - byggestøv og bråk overalt. Elendig frokost i midlertidig lokale spredt over mange rom i kjeller. Vi hadde et oppgradert rom - se…

En kort natt her var en for mye. Skittent - forferdelig inngangsparti - byggestøv og bråk overalt. Elendig frokost i midlertidig lokale spredt over mange rom i kjeller. Vi hadde et oppgradert rom - sengen var Ok . Badet gammelt - ingen aircondition - 28 grader hele natten .

Svar fra eier

14. august 2018

Hej, Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din vistelse hos oss. Precis som du säger så pågår det renovering av hotellet och det första som fräschas upp är restaurangen som beräknas vara klar om någon vecka. För att ändå kunna erbjuda våra gäster frukost så har vi försökt att lösa det på bästa sätt genom att flytta frukosten från restaurangen till en konferenslokal. En renovering innebär att det kan vara lite stökigt men vi försöker som sagt att lösa det på bästa sätt.

Les mere
2

Slitt og dyrt

12. juli 2018, , Harald B

Rommet trenger en oppussing. Badet er lite og vasken bråker forferdelig. Det er dyrt i forhold til kvaliteten. Måtte også betale for en kopp kaffe fra automat det Det er noe jeg aldri har opplevd på…

Rommet trenger en oppussing. Badet er lite og vasken bråker forferdelig. Det er dyrt i forhold til kvaliteten. Måtte også betale for en kopp kaffe fra automat det Det er noe jeg aldri har opplevd på et Nordic Choice før. Reiser ikke til dette hotellet igjen.

Svar fra eier

23. juli 2018

Hejsan, Vi kan glatt meddela att hotellet kommer att renoveras och det kommer att påbörjas i slutet av sommaren. Allt från rum till restaurang och konferenslokaler kommer att renoveras. Hoppas att vi kommer att få möjlighet att välkomna dig tillbaks.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.