Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Stadshotellet Princess Sandviken ,  Sverige

Se alle hotell i Sandviken, Sverige

Stadshotellet Princess

Sandviken,  Sverige

Stadshotellet Princess ligger sentralt plassert midt i Sandviken sentrum med Jansasparken rett utenfor døren - det perfekte stedet for gjester som ønsker å senke skuldrene og slappe av. Hotellet har basseng, badstu, gym og kort vei til restauranter.

Stadshotellet Princess 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Stadshotellet Princess, her har vi samlet svarene på de vanligste spørsmålene vi får fra våre gjester. Om det er noe du lurer på, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Parkering

Kommer du til oss med bil er det parkeringsgarasje 50 meter unna hotellet, denne koster 60 SEK per døgn. Du betaler enkelt ved betalingsautomaten eller i appen MobilPark. Om søndager er garasjen stengt, vi låser selvfølgelig opp så du kan få ut bilen din. Det finnes 2 timer gratis parkering rett ved garasjen, og det er godt med plass til bilen ved hovedinngangen, så du enkelt kan pakke ut og inn av bilen. Om du trenger det kan du stå opptil 3 timer gratis i garasjen, da trenger du kun en billett med tidsstempel fra billettautomaten.

Bagasjerom

Ankommer du hotellet før rommet ditt er klart, eller sjekker du ut før du ønsker å reise kan du benytte deg av bagasjerommet vårt.

Gratis Wifi

Raskt og gratis, du trenger ikke passord for å surfe rundt når du er hos oss.

Kontakt oss

Du er alltid velkommen til å kontakte oss via e-post info@hotellprincess.se eller på telefon +46 26 254 050

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl.15.00
Utsjekking senest kl. 11.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.