Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Barna spiser gratis på Quality Hotel™ i vinter- og påskeferien

Har dere bodd på Quality Hotel™ tidligere og opplevd hvor fantastisk det kan være for både store og små? Book et familieopphold i vinter- og påskeferien – barn opptil 12 år spiser gratis på restauranten!

Book en familietur til Quality Hotel™ i vinter- og påskeferien – barn opptil 12 år spiser gratis på våre restauranter!

Har du ennå ikke bestemt deg for aktiviteter for de kommende feriene? Da har vi svaret her! Et opphold på Quality Hotel™ er den perfekte familieopplevelsen. Her sover du i herlige hotellsenger og omgir deg med livlige inntrykk. Booker du som medlem i Strawberry spiser også barn opptil 12 år gratis ved restaurantbesøk under oppholdet i vinter- og påskeferien.

Samme om vinterferien eller påsketuren allerede er planlagt eller ikke, så er Quality Hotel™ det perfekte stedet å starte når dere skal skape nye familieminner. Kanskje skal dere hilse på slektninger, eller kanskje dere bare er ute etter å utforske en ny by eller nye fjelltopper? Hos oss finner dere garantert noe som passer, på ett eller flere av våre hotell rundt om i hele Norge og Sverige.

Vinter- og påskeferien er også en utmerket mulighet til å prøve ut maten på restaurantene på Quality Hotel™. Enten du velger The Social Bar & Bistro, NÒR, eller et annet restaurantkonsept hos oss, så spiser nemlig barn opptil 12 år gratis i restauranten under oppholdet – i selskap med voksne så klart. Og du, vi har selvsagt en tilpasset barnemeny til våre minste gjester.

For å ta i bruk dette tilbudet må du være medlem i Strawberry, så glem ikke å logge inn eller bli medlem før du booker. Har du allerede booket et opphold på Quality Hotel™ for vinter- eller påskeferien med medlemspris gjelder tilbudet selvsagt også for deg! Pass bare på å vise medlemskapet ditt i appen til restaurantpersonalet. Tilbudet gjelder for 1 barn per betalende voksen, så hvis dere er to voksne spiser to barn (opptil 12 år) gratis. Hotellets restaurant kan være stengt enkelte dager. Gå til hotellsiden for å se aktuelle åpningstider.

Tilbudet gjelder på alle Quality Hotel™ utenom Quality Hotel™ Sarpsborg, Quality Hotel™ Skjærgården og Quality Hotel™ Prisma.

Spis godt og skap nye familieminner i vinter- og påskeferien med et magisk hotellopphold på Quality Hotel™!

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder for medlemmer i Strawberry og bookinger gjort med medlemspris (Member Price), med 7. april 2024 som siste mulige utsjekksdato. Tilbudet om gratis mat for barn opptil 12 år gjelder for 1 barn per betalende voksen. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Bookingen kan om- og avbestilles kostnadsfritt frem til 16:00 på ankomstdagen. Frokost er inkludert på alle hotell.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.