Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Sverige

Litt sør for Gøteborg sentrum, i Mölndal, ligger Quality Hotel The Weaver! Det storslagne hotellet som består av 21 magiske etasjer fylt med 370 hotellrom, restaurant, bar, treningsrom og et stort konferanse- og kongressanlegg.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
136 vurderinger
4,5
Rom
4
Renslighet
4,5
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
1

Skuffet

10. september 2022, , Ann karin B

De som jobbet i resepsjonen , var veldig hyggelig. Da vi gikk ut av heisen og skulle gå til rommet, møtte det oss en skitten og ekkel korridor. Teppegolv som ikke hadde vært støvsugd på måneder, heldi…

De som jobbet i resepsjonen , var veldig hyggelig. Da vi gikk ut av heisen og skulle gå til rommet, møtte det oss en skitten og ekkel korridor. Teppegolv som ikke hadde vært støvsugd på måneder, heldigvis var rommet rent og pent. Vi valgte å spise om kvelden i restauranten, angret på det når vi fikk maten. Maten kom mistenkelig fort og min manns biff var kald. Ble sendt i retur, men var et smakløst måltid. Vi spiste ikke der resten av oppholdet, annet enn frokost.

Svar fra eier

15. november 2022

Tack för att du tagit dig tiden att ge oss värdefull feedback. Vi är ledsna över att vi inte motsvarat dina förväntningar vid denna vistelse. Vi jobbar ständigt med att förbättra gästupplevelsen på hotellet och tar med oss dina ord i det arbetet. Allt gott och varmt välkommen tillbaka.

Les mere
4

Rene rom, god frokost og hunder velkomne med hundeartikler på rommet ved ankomst!

31. juli 2022, Trondheim, Norge, Pioneer03800846942

Kom samtidig som et stort fotballag fra England så det tok lang tid før vi fikk sjekka inn.. Rent rom, god frokost og veldig hyggelig å føle at også hundene var velkomne! Veldig hyggelig renholder🙏🏼…

Kom samtidig som et stort fotballag fra England så det tok lang tid før vi fikk sjekka inn.. Rent rom, god frokost og veldig hyggelig å føle at også hundene var velkomne! Veldig hyggelig renholder🙏🏼 Butikker og noen restauranter i begge retninger ca. 15 minutters gåtur.

Svar fra eier

15. november 2022

Tack för att du tog dig tiden att ge oss så fin återkoppling Vi jobbar varje dag med att utvecklas och bli bättre, din feedback är ovärderlig för oss i det arbetet. Vi önskar dig allt gott och varmt välkommen tillbaka!

Les mere
1

Skittent og langt fra forventningene

30. juli 2022, Oslo, Norge, Ida T

Hotellet bærer preg av generelt manglende rengjøring. Det gjelder både fellesarealer og rommene. Frokosten har et godt utvalg, men oppleves ganske kaotisk. Dårlig utvalg av glutenfrie alternativer, i…

Hotellet bærer preg av generelt manglende rengjøring. Det gjelder både fellesarealer og rommene. Frokosten har et godt utvalg, men oppleves ganske kaotisk. Dårlig utvalg av glutenfrie alternativer, i tillegg var brødet muggent da vi var her. Jeg hadde gitt beskjed på forhånd at vi trengte glutenfritt. Alltid lange køer ved heisene, nærmest umulig å få heis fra de lavere etasjene. Greit å ta trikken til Liseberg, men dette hotellet vil jeg hverken bo på igjen eller anbefale andre.

Svar fra eier

15. november 2022

Tack för att du tagit dig tiden att ge oss värdefull feedback. Vi är ledsna över att vi inte motsvarat dina förväntningar vid denna vistelse. Vi jobbar ständigt med att förbättra gästupplevelsen på hotellet och tar med oss dina ord i det arbetet. Allt gott och varmt välkommen tillbaka.

Les mere
2

Tore Christian

11. juli 2022, , t0rechristian

Stusselig rom som luktet vondt ved ankomst. Fikk beskjed om at det ville forsvinne når vi satt i kortet. Luftet i 2 timer med døra i tillegg. Ikke te eller kaffe på rommet. Ingen glass og drikke av…

Stusselig rom som luktet vondt ved ankomst. Fikk beskjed om at det ville forsvinne når vi satt i kortet. Luftet i 2 timer med døra i tillegg. Ikke te eller kaffe på rommet. Ingen glass og drikke av. Inge. Ikke kjøleskap eller is tilgjengelig.
Les mere
2

Elendig service på fint hotell

8. juli 2022, Ski, Norge, Helga B

Fint hotell bygningsmessig, men oppholdet skjemmes av elendig service. Resepsjonisten virket irritert og ga ikke nødvendige opplysninger ved innsjekking, rommet manglet kjøleskap. Det var heller ingen…

Fint hotell bygningsmessig, men oppholdet skjemmes av elendig service. Resepsjonisten virket irritert og ga ikke nødvendige opplysninger ved innsjekking, rommet manglet kjøleskap. Det var heller ingen håndklær på rommet, det måtte jeg hente selv i resepsjonen. Fikk ingen unnskyldning, virket som det var normalt at dette skjedde? Til frokost manglet det brød til barnet med cøliaki selv om vi møtte opp til bestilt frokosttid og hadde opplyst om behov for glutenfri mat på forhånd. Det var ingen som hjalp oss da vi spurte, fikk bare beskjed om at det var tomt.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.