Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Sverige

Litt sør for Gøteborg sentrum, i Mölndal, ligger Quality Hotel The Weaver! Det storslagne hotellet som består av 21 magiske etasjer fylt med 370 hotellrom, restaurant, bar, treningsrom og et stort konferanse- og kongressanlegg.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ The Weaver

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
166 vurderinger
4,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
1

Styr unna!

2. august 2023, , Fjellrosa

Vi var to familier som dro sammen. Etter en lengre tur i Sverige og Danmark skulle vi avslutte turen vår i Gøteborg. Vi booket to familierom ved siden av hverandre. Det ble bekreftet at var ok, skrift…

Vi var to familier som dro sammen. Etter en lengre tur i Sverige og Danmark skulle vi avslutte turen vår i Gøteborg. Vi booket to familierom ved siden av hverandre. Det ble bekreftet at var ok, skriftlig og muntlig. Når vi ankom var det såvidt de hadde familierom i det hele tatt, langt mindre i nærheten. Lite service å se, muligens en stresset og derfor sur resepsjonist - hadde ingen beklagelse å gi. Det ene rommet - fire etg under det andre. Hadde også ett skittent putevar hengende ned på innsiden av køyen. Med flekker av forhåpentligvis sjokolade… svært lite hyggelig! Vi fikk tidligst bestilt bord i restauranten til kl 21 om kvelden, det var i seneste laget for de minste, men det stoppet ikke der - maten kom ikke på bordet før 22:15(!!!) Det er helt utrolig. Maten var riktignok god! Men det hjalp ikke på helheten. Ved frokosten fikk vi forklart at det var stor personalmangel, så det var begrenset med bord/frokostareal som var åpent. Vi fikk til slutt bord. Maten var god. Flere av heisene var ute av funksjon. Noe som medførte lang ventetid. Ingen beklagelse, eller forsøk på å løse flokene. Sengen var god. Maten var god. Service var elendig. Det er heldigvis mange gode hoteller i Gøteborg, så det er ikke nødvendig å dra tilbake hit!
Les mere
3

Midt på treet

25. juli 2023, Trondheim, Norge, jonasv453

Overfylt hotell, hvor blant annet det å bare komme seg opp med heis var et stort problem. Selv i 10. etasje kunne man få inn slitne beboere i heisen som hadde båret all bagasjen sin opp for å i det h…

Overfylt hotell, hvor blant annet det å bare komme seg opp med heis var et stort problem. Selv i 10. etasje kunne man få inn slitne beboere i heisen som hadde båret all bagasjen sin opp for å i det hele tatt komme seg opp til rommet i 18. På frokosten var man så heldig å sitte i et konferanselokale, som ga en opplevelsen av å være tilbake på jobb igjen. I roligere perioder er nok imidlertid dette et fint hotell, og beliggenheten ved trikk som går til sentrum av Gøteborg er fin.
Les mere
2

Potensiale for forbedring

15. juli 2023, Skulestadmo, Norge, Chriscro

Hotellet ligger greit til i forhold til trikk, som stopper like utenfor, godt med parkeringsplasser. Dette hotellet er tydelig profitt-drevet med unge og uerfarne ansatte, manglende opplæring og inter…

Hotellet ligger greit til i forhold til trikk, som stopper like utenfor, godt med parkeringsplasser. Dette hotellet er tydelig profitt-drevet med unge og uerfarne ansatte, manglende opplæring og interesse for service-faget. Alt virker å gå i «slow-motion» her. Insjekk/utsjekk er in-effektivt, påfylling av mat/drikke på frokostbuffet går veldig sakte, barbetjening er nærmest ikke-eksisterende. Personalet oppleves som småfrekk og arrogant,- muligens grunnet underbemanning og manglende ledelse/opplæring. Stort forbedringspotensiale.
Les mere
1

Skuffet

10. september 2022, , Ann karin B

De som jobbet i resepsjonen , var veldig hyggelig. Da vi gikk ut av heisen og skulle gå til rommet, møtte det oss en skitten og ekkel korridor. Teppegolv som ikke hadde vært støvsugd på måneder, heldi…

De som jobbet i resepsjonen , var veldig hyggelig. Da vi gikk ut av heisen og skulle gå til rommet, møtte det oss en skitten og ekkel korridor. Teppegolv som ikke hadde vært støvsugd på måneder, heldigvis var rommet rent og pent. Vi valgte å spise om kvelden i restauranten, angret på det når vi fikk maten. Maten kom mistenkelig fort og min manns biff var kald. Ble sendt i retur, men var et smakløst måltid. Vi spiste ikke der resten av oppholdet, annet enn frokost.

Svar fra eier

15. november 2022

Tack för att du tagit dig tiden att ge oss värdefull feedback. Vi är ledsna över att vi inte motsvarat dina förväntningar vid denna vistelse. Vi jobbar ständigt med att förbättra gästupplevelsen på hotellet och tar med oss dina ord i det arbetet. Allt gott och varmt välkommen tillbaka.

Les mere
4

Rene rom, god frokost og hunder velkomne med hundeartikler på rommet ved ankomst!

31. juli 2022, Trondheim, Norge, Pioneer03800846942

Kom samtidig som et stort fotballag fra England så det tok lang tid før vi fikk sjekka inn.. Rent rom, god frokost og veldig hyggelig å føle at også hundene var velkomne! Veldig hyggelig renholder🙏🏼…

Kom samtidig som et stort fotballag fra England så det tok lang tid før vi fikk sjekka inn.. Rent rom, god frokost og veldig hyggelig å føle at også hundene var velkomne! Veldig hyggelig renholder🙏🏼 Butikker og noen restauranter i begge retninger ca. 15 minutters gåtur.

Svar fra eier

15. november 2022

Tack för att du tog dig tiden att ge oss så fin återkoppling Vi jobbar varje dag med att utvecklas och bli bättre, din feedback är ovärderlig för oss i det arbetet. Vi önskar dig allt gott och varmt välkommen tillbaka!

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.