Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Panorama, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel™ Panorama, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Konferense-, relax- og underholdningshotellet Quality Hotel Panorama ligger i Gøteborg, med Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan og Avenyn rett i nærheten. Herfra har du gangavstand til Gøteborgs brede kultur- og fritidstilbud.

Quality Hotel™ Panorama, Gøteborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,8
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Panorama, Gøteborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
1473 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
1

Løp andre vei!

24. juli 2023, , Kjerstin H

For en skuffelse! Vi booket oss et rom som et par, og gledet oss til en avslappende ferie sammen. Vi kommer opp på rommet, som så aldeles utslitt ut. Ikke var det senger nok til to heller, men heller…

For en skuffelse! Vi booket oss et rom som et par, og gledet oss til en avslappende ferie sammen. Vi kommer opp på rommet, som så aldeles utslitt ut. Ikke var det senger nok til to heller, men heller en enkeltseng og det man tydeligvis kaller en bed-chair. Her forventet vi en dobbeltseng. Ikke var det nok håndkle til to, heller. Vi fikk ikke vasket rommet en eneste dag vi var der, selv om det skulle være inkludert. Vi fikk beskjed om at det var parkeringsplass - der var det helt fullt. Elendig hotell, bruk heller pengene dine et annet sted. Eneste positive her var det hyggelige personellet.
Les mere
3

Greit nok, men ikke mer!

11. juli 2023, Bærum, Norge, janmh2014

Hotellet ligger på en høyde like ovenfor Liseberg fornøyelsespark. Ca 20-25 min å gå til Ullevi /sentrum. Buss stopp like ved. Rommet i 7 etg like ved heis var dessverre plaget av en en del støy fra…

Hotellet ligger på en høyde like ovenfor Liseberg fornøyelsespark. Ca 20-25 min å gå til Ullevi /sentrum. Buss stopp like ved. Rommet i 7 etg like ved heis var dessverre plaget av en en del støy fra heis og slamring i dører.(lite støy demping) Svært lite rom og en seng med en svært dårlig madrass (springfjær madrass???)/samt trang dusj. Frokostsalen var overfylt, og personalet klarte ikke å rydde unna service fra forrige gjest. Dette måtte vi da gjøre selv, og flere av gjestene tok med frokost tilbake på rommet grunnet mangel på sitteplasser. Utvalget i frokost budet var på et minimum. (1 brød /2 typer rundstykker og lite pålegg/eggerøre /kokt egg og bacon.) Kaffe og juice (juice maskin fungerte hare delvis). Alt i alt et hotel med store forbedringsmuligheter. Ingen høydare på hotell opplevelsen, og velger nok noe annet neste gang!
Les mere
1

Skal aldri dit igjen

22. juli 2022, , 217elisabethj

Vi er ett parr som bestilte et rom på booking. Etter 2 timers kjøretur kommer vi fram og får beskjed at parkeringshuset dems er fullt og vi må stå parkert langs en gate. Måtte vente ca 15 min på å få…

Vi er ett parr som bestilte et rom på booking. Etter 2 timers kjøretur kommer vi fram og får beskjed at parkeringshuset dems er fullt og vi må stå parkert langs en gate. Måtte vente ca 15 min på å få rom nøkkel. Gledet oss enormt til å slappe av etter en lang kjøretur og en generelt lang dag. Kommer opp å rommet å der var det alerede noen andre som hadde rommet. Utrolig ekkel følelse å komme inn til andres private rom.. Da vi ga beskejd om dette, måtte vi vente enda 20/25 min før vi fikk beskjed om at det ikke var noen ledige rom. Måtte få pengene tilbake. Og sove i bilen siden det ikke var noen andre ledige hoteller... Utrolig kjip situasjon!! hilsen en utrolig trøtt og sliten kjerring
Les mere
3

Kommer dessverre ikke tilbake hit…

17. juli 2022, , 87jalea

Billigst hotell, you get what you pay for. Trangt i p-hus, slitne rom, ikke noen rengjøring tross at det skulle utføres. God frukost, nærme Liseberg. Mye lyd fra andre rom og heis som bråker veldig…..

Billigst hotell, you get what you pay for. Trangt i p-hus, slitne rom, ikke noen rengjøring tross at det skulle utføres. God frukost, nærme Liseberg. Mye lyd fra andre rom og heis som bråker veldig…..
Les mere
4

Bra beliggenhet nær sentrum og Liseberg

27. mai 2022, Oslo, Norge, 805sveine

Bodde på dette hotellet en helg og hadde et standard dobbeltrom. Hotellet virker litt slitt, men gode fasiliteter som f.eks jacuzzi og en veldig god frokost veier opp for dette. Beliggenheten er helt…

Bodde på dette hotellet en helg og hadde et standard dobbeltrom. Hotellet virker litt slitt, men gode fasiliteter som f.eks jacuzzi og en veldig god frokost veier opp for dette. Beliggenheten er helt perfekt med kort vei til sentrum og Liseberg. Hotellet har også egen parkering. Alt i alt en bra opplevelse.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.