Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Middag & hotell fra bare 795 kr/person

Skaff deg noe å se frem til med en 3-retters middag, overnatting og frokost – alt til en herlig pakkepris i kulinariske Göteborg.

Et Göteborgsopphold for foodies!

Er du på jakt etter den perfekte gaven til partneren din, en koselig opplevelse med bestevennen eller herlig kvalitetstid sammen med familien? Her har du svaret!

Innled kvelden med en 3-retters middag, for deretter å lande i en akkurat passe myk hotellseng for en god natts søvn. Dagen derpå starter på beste måte med en frokost med et bugnende utvalg, for hva er vel et hotellopphold uten den? Book den ultimate middagspakken for en eller to personer, fra 795 kr per person/natt i dobbeltrom.

Tilbudet gjelder hver dag frem til 18. august, og hver helg (torsdag til søndag) 22. august - 15. september.

Pakken kan bestilles på Clarion Hotel® Draken med boperiode 1. juli - 31. august (fra 1295 kr/person). Middag serveres på Brasserie Draken og du kan velge mellom bordsetning 17.00 eller 21.00.

På Clarion Hotel® The Pier serveres middag i Living Room.

Vilkår og betingelser

Tilbudet inkluderer en 3-retters middag, overnatting og frokost for én eller to personer, avhengig av hva du ønsker å booke. Reiser du med barn? Kontakt hotellet dere vil bo på for å booke middag for dem også, da dette medfører et tillegg i prisen. Det kan dessverre ikke garanteres en ny meny for dag to om man booker tilbudet for flere kvelder. Tilbudet gjelder et begrenset antall hotell og rom. Bookingen kan kanselleres eller endres fram til 16:00 på ankomstdagen.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.