Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
  • Tilbud
  • Våre suiter på Clarion Hotel Post

Våre suiter på Clarion Hotel Post

Priser

Elna 6 000 SEK

Julius 12 000 SEK

Rooftop 15 000 SEK

Unn deg litt ekstra luksus under ditt opphold!

På Clarion Hotel Post har vi tre fantastiske suiter for deg som vil unne deg å bo litt ekstra behagelig en natt. Elna-suiten ligger i den eldre delen av posthuset mens Julius og Roof Top ligger i de to øverste etasjene i det nybygde tårnet. I øverste etasje finner du også vårt takbasseng som holder en vanntemperatur på 30 varmegrader, året rundt. Er du interessert i å booke en av våre suiter, eller har du allerede booket et rom og ønsker en oppgradering? Ta gjerne kontakt med vår bookingsavdeling. Vi ser frem til å høre fra deg!

ELNA: 6000 SEK per natt

Suiten Elna er på 50 kvadratmeter, og ligger i den eldre delen av hotellet i 4.etasje. He er det høyt under taket, dype vindusnisjer og utsikt mot Drottningtorget. Stuen har sittegruppe med lenestoler eller tøykledde benker og skrivebord. Soverom med 180 cm bred King Size-seng, og bad med badekar, dusj og toalett, samt et lite separat toalett. I denne suiten finner du også badekåper, tøfler og espressomaskin, samt friske blomster, fruktfat og sjokolade på rommet ved ankomst.
Avbooking og endring av booking er mulig frem til 72 timer før ankomst.

JULIUS: 12000 SEK per natt

Suiten Julius er på 95 kvadratmeter, og ligger i 12.etasje i det nye tårnet med moderne stil. Suiten har vindu fra gulv til tak med fantastisk utsikt over hele byen. Den har en separat og stor stue med sofagruppe, spisebord for åtte personer og soverom med 200 cm bred King size-seng og skrivebord. Badet har badekar, dusj og toalett. I denne suiten finner du også et lite separat toalett, badekåper, tøfler, espressomaskin, Champagne, fruktfat, sjokolade og friske blomster på rommet ved ankomst.
Endring av booking og avbooking er mulig frem til 72 timer før ankomst.

Suiten ROOFTOP: 15000 SEK per natt 

Denne suiten i moderne stil er på hele 110 kvadratmeter, og ligger høyest oppe i det nye tårnet, i 13 etasje. Her er det vindu fra gulv til tak med fantastisk utsikt mot Åkareplatsen og Centralstationen. Suiten har en separat stor stue med sofagruppe, spisebord for ti personer og kjøkkenbenk med espressomaskin. Soverommet har store garderober, 210 cm bred King size-seng og skrivebord. Badet har badekar, dusj og toalett. I denne suiten finner du også et separat, lite toalett, badekåpe og tøfler, samt Champagne, fruktfat, sjokolade og friske blomster på rommet ved ankomst. 
Endring av booking og avbooking er mulig frem til 72 timer før ankomst.

Vilkår og betingelser

Forespørsel gjøres her på hjemmesiden og vi kommer med tilbakemelding så snart vi kan. Pris er per dobbeltrom og natt, og kan ikke kombineres med andre rabatter. Booket pakke kan avbestilles senest 48 t før ankomst. Parkering: kjøp din parkeringsbillett i resepsjonen og kjør til Nordstans parkeringshus. Du kan også ta ut din billett direkte i P-huset og levere i resepsjonen. Registrer i så fall ikke ditt VISA-kort. Ved avbestilling mindre enn tre dager før ankomst ber vi deg vennligst kontakte oss direkte på telefon: +46 31-61 90 50.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.