Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Eskilstuna Eskilstuna ,  Sverige

Se alle hotell i Eskilstuna, Sverige

Comfort Hotel® Eskilstuna

Eskilstuna,  Sverige

Comfort Hotel Eskilstuna er et av Eskilstunas heftigste hotell. Hotellet ligger 7-8 min gange fra Jernbanestasjonen og fra de fleste rommene har du utsikt over elven som renner gjennom byen. Superbeliggenhet med andre ord.

Comfort Hotel® Eskilstuna 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Eskilstuna

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
654 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Middels hotell med fin beliggenhet

16. september 2019, Lillestrøm, Norge, JorEil

Bestilte hotell dagen før og sendte mail med spørsmål og ønsker. Ingen svar før vi kom og ingen hensyn tatt om rom. Rom helt standard; noe utdatert men rent og pent og uten vesentlig slitasje. Skull…

Bestilte hotell dagen før og sendte mail med spørsmål og ønsker. Ingen svar før vi kom og ingen hensyn tatt om rom. Rom helt standard; noe utdatert men rent og pent og uten vesentlig slitasje. Skulle få utsikt over elven og fikk rett mot bakgård. Frokost var middels med en del tomme fat; egg som ikke var kokt og overstekt bacon. Ellers hyggelig utsikt tross sliten frokostsal. Ingen informasjon ble gitt og ved utsjekk var det diverse uklart. Hotellet tar ikke hensyn til ChoiceClub-medlemskap. Dersom du følger opp og klager kan det være at du får en annen opplevelse. Vi droppet det og satset på opplevelsen skulle bli slik vi ble lovet. Middels fornøyd med opplevelsen av hotellet.

Svar fra eier

17. september 2019

Hej JorEil, Vad bra att du mest var nöjd med din vistelse hos oss men jag beklagar verkligen att frukosten inte var som förväntat och att vi inte kunde tillgodose ditt önskemål om rumsvalet. Tyvärr kan jag inte se din bokningsprofil så jag har inte kunna följa upp det du mailade till oss. Självklart ska vi också vara måna om våra Nordic Choice klubbmedlemmar jag beklagar verkligen att du inte kännt det. Kontakta oss gärna på co.eskilstuna@choice.se och hänvisa till mig så ska jag följa upp din senaste vistelse och återkomma till dig. Ha en fortsatt fin dag!

Les mere
3

Greit hotel I sentrum av Eskilstuna

7. mars 2019, Maurset, Norge, Oletorrissen

Stort og greit hotellrom i sentrum av Eskilstuna. Hadde med hund og det gikk fint. Gratis WIFI, men det var svært sakte. Parkering tilbys i parkeringshus til en relativt høy ekstra kostnad. Svært god…

Stort og greit hotellrom i sentrum av Eskilstuna. Hadde med hund og det gikk fint. Gratis WIFI, men det var svært sakte. Parkering tilbys i parkeringshus til en relativt høy ekstra kostnad. Svært god frokost og god sørvis.
Les mere
4

Fremdeles mye for pengene

20. desember 2016, Blaker, Norge, Eva235

Vi benytter ofte hotellet når vi besøker byen. Det er bra beliggenhet med gangavstand til butikker og andre turistmål, mulighetfor parkering ute eller i garasjeanlegg. Bra standard på hotellet, modern…

Vi benytter ofte hotellet når vi besøker byen. Det er bra beliggenhet med gangavstand til butikker og andre turistmål, mulighetfor parkering ute eller i garasjeanlegg. Bra standard på hotellet, moderne stil.hotellet hadde tidligere en meget variert frokost, dessverre er denne nå blitt en vanlig standard hotellfrokost. Serviceminded personale i resepsjon. Restaurant personale må lære seg å se gjestene og være blide.
Les mere
5

Mr

5. september 2016, Oslo, Norge, sveino161

Alt var meget bra med hotellet! Anbefales. Var heldig og fikk rom med meget god utsikt. Beliggenhet var perfekt. Resepsjon var meget hyggelig og behjelpelig med MC-parkering. Kjempefrokost. Og selve b…

Alt var meget bra med hotellet! Anbefales. Var heldig og fikk rom med meget god utsikt. Beliggenhet var perfekt. Resepsjon var meget hyggelig og behjelpelig med MC-parkering. Kjempefrokost. Og selve byen var sannelig kjempeflott også.

Svar fra eier

7. september 2016

Hej Mr, Vad roligt att höra att du gillade vårt hotell, frukost och Eskilstuna. Varmt välkommen åter!

Les mere
3

Helt greit hotell med bra frokost buffe.

26. juli 2016, Midt-Norge, Norge, Hedda B

Bodde her i ett oppgradert superior rom, som var romslig, rent og tøfft dekorert. Savnet allikevel shampoo, balsam flasker etc på bade. Kun dispenser såpe, dårlig. God frokost buffe med deilig bacon o…

Bodde her i ett oppgradert superior rom, som var romslig, rent og tøfft dekorert. Savnet allikevel shampoo, balsam flasker etc på bade. Kun dispenser såpe, dårlig. God frokost buffe med deilig bacon og ferske rundstykker. Bra beligenhet.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.