Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Square Stavanger ,  Norge

Se alle hotell i Stavanger, Norge

Comfort Hotel® Square

Stavanger,  Norge

Midt i Stavanger by ligger Comfort Hotel Square, med sen utsjekk på søndager og byens mest spektakulære takterrasse.

Comfort Hotel® Square 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Square

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
1622 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Førsteklasses service

22. november 2023, Kvinesdal, Norge, 433einarh

Dette er hotellet i Stavanger man bør velge om man er ute etter ett hotell hvor man vil føle seg hjemme og blant venner. Utrolig hyggelige medarbeidere over hele linjen. Ypperlig frokost og ikke minst…

Dette er hotellet i Stavanger man bør velge om man er ute etter ett hotell hvor man vil føle seg hjemme og blant venner. Utrolig hyggelige medarbeidere over hele linjen. Ypperlig frokost og ikke minst gjennomtenk plassering av de ulike ting man behøver for der første måltid.
Les mere
3

Trenger en liten oppgradering

16. september 2023, Stavanger kommune, Norge, EfkStavanger

Vi har overnattet her når hotellet var ganske nytt. Overnattet her igjen i sommer med barn. Siden første gang vi var her synes det at hotellet har blitt godt brukt. Vi endte opp med to rom, da de hadd…

Vi har overnattet her når hotellet var ganske nytt. Overnattet her igjen i sommer med barn. Siden første gang vi var her synes det at hotellet har blitt godt brukt. Vi endte opp med to rom, da de hadde glemt å sette opp ekstra senger til barna og ikke fikk dette til på rommet vi var tildelt. Resepsjonen ordnet dette greit selv om det å få rom i hver sin ende av gangen ikke var ideelt, så gikk det greit. Rommene bar preg av slitasje. Spesielt deg ekstra vi var tildelt med dør på badet man måtte være forsiktig med og hull i vegg etter dør som var åpnet hardt. Vi vet dette er et hotell som ofte brukes til eventer der det er mye ungdom som russetreff og festivaler. Kanskje dette har ført til ekstra slitasje. Frokostsalen var full. Det var tydeligvis et korpsstevne i byen, så med to korps ble nok både frokostsalen ekstra full og lydnivået ekstra høyt. Vi savnet lyddempende tiltak, og tiltak som hadde ført til at salen opplevde mer intim. Fir eksempel gardiner som skjermet litt av. Frokosten var helt ok. Pluss for en serviceinnstilt frokostmedarbeider som gikk rundt og delte ut bakevarer ved bordet. Total opplevelsen var likevel at det opplevde litt kaotisk. Grei pris, men forbedringspotensialer på dette hotellet.
Les mere
5

Flott hotell i Stavanger sentrum

25. august 2023, Harstad, Norge, Lysgaard

Er utrolig glad i dette hotellet. Liker utformingen/designet av rommene som er i litt industriell betong. Jeg har bodd på hotellet i mange år nå, og føler meg alltid velkommen når jeg kommer igjen. Fr…

Er utrolig glad i dette hotellet. Liker utformingen/designet av rommene som er i litt industriell betong. Jeg har bodd på hotellet i mange år nå, og føler meg alltid velkommen når jeg kommer igjen. Frokostpersonalet er veldig hyggelig, og det er trivelig å møte ansatte som har vært der nesten siden hotellet åpnet. Hotellet er ikke i samme nivå som noen av de andre hoteller i Stavanger (Clarion/Radisson), men har sin egen stil, personlighet og vibe som jeg virkelig elsker. I tillegg fantastisk takterrasse og fint atrium som det anbefales å ha rommet vendt mot.
Les mere
4

Sentralt praktisk hotell

10. august 2023, Skien, Norge, LRSvensson

Praktisk sentralt hotell med p-hus i kjeller. Barception med utvalg av drikke og enkel mat. Foodora-pc i fellesområde. Kort å gå til sentrum, gamle Stavanger, restauranter og flere museer. Enkelt å pa…

Praktisk sentralt hotell med p-hus i kjeller. Barception med utvalg av drikke og enkel mat. Foodora-pc i fellesområde. Kort å gå til sentrum, gamle Stavanger, restauranter og flere museer. Enkelt å parkere i kjeller, kommunalt p-hus.
Les mere
3

Jobb i Stavanger

12. juli 2023, Haugesund, Norge, 74-tattoo

Ok hotell sentralt i Stavanger, gangavstand til vågen. Har blitt litt slitt siden sist jeg bodde her. Og frokosten er helt grei. Men hyggelige ansatte og et bra trimrom veier opp litt 😊 men bør inves…

Ok hotell sentralt i Stavanger, gangavstand til vågen. Har blitt litt slitt siden sist jeg bodde her. Og frokosten er helt grei. Men hyggelige ansatte og et bra trimrom veier opp litt 😊 men bør investere i en romaskin. Siden jeg sikkert kommer til å bo her mye pga jobben.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.