Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nyttårspakke: Middag, bobler, hotell & frokost

Start 2024 på best mulig måte! Finnes det egentlig noen bedre måte å gå inn i det nye året på enn med bobler, en eksklusiv 4-retters nyttårsmiddag og en natt på hotell med frokost inkludert? Nei det tror i alle fall ikke vi! Book senest 27. desember.

Eksklusiv 4-retters nyttårsmiddag, bobler, overnatting og frokost!

Selv om det kanskje føles som en evighet til desember, er det faktisk ikke så lenge til vi skal si farvel til det gamle 2023 og hilse på det nye 2024. Book en av våre nyttårspakker og bli med å feire det nye året sammen med oss! 

Book en magisk nyttårsaften som du kan se fram til, og nyt at du ikke trenger å forberede eller planlegge noe annet enn hva du skal ha på deg denne kvelden. Pakken inkluderer et glass bobler, en 4-retters eksklusiv nyttårsmiddag og en hotellovernatting med påfølgende stor frokostbuffet dagen etter – gjør deg klar for den beste starten på det nye året. Godt nyttår! 

Du finner alle hotell som tilbyr nyttårsakken i søkefeltet nederst, bortsett fra Yasuragis nyttårspakke som du booker her.

Tilbudet gjelder for nyttårsaften, 31. desember 2023, med utsjekk 1. januar 2024. Book senest 27. desember.

Vilkår og betingelser

Tilbudet inkluderer et glass bobler, en 4-retters nyttårsmiddag (drikke er ikke inkludert), overnatting og frokost for en eller to personer per rom, avhengig av hva du booker. Reiser du med barn, må du kontakte hotellet dere vil bo på for å booke middag til dem, da dette koster ekstra. Tilbudet gjelder for et begrenset antall hotell og rom, med siste mulige utsjekksdato 1. januar 2024. Avbestill innen 27. desember. Hotellet tar kontakt angående tidspunkt for middag når besøket nærmer seg. Yasuragis nyttårspakke inkluderer ett glass sprudlende sake, 5-retters nyttårsmiddag og tilgang til vårt japanske bad. Aldersgrense 16 år. Avbestillingsvilkår, samt hva som inngår i middagspakken, kan variere når du booker på de frittstående hotellenes egne bookingsider. Vennligst les vilkårene nøye.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.