Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge Stavanger ,  Norge

Se alle hotell i Stavanger, Norge

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge

Stavanger,  Norge

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge ligger på den vakre bryggen i Stavanger. Restauranter, barer, butikker og Valbergstårnet med utsikt over byen ligger like ved. Fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4
678 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

En nydelig opplevelse, super service.

27. november 2023, Porsgrunn, Norge, Terbert062

Et nydelig hotell med god service og atmosfære. Enkelt å komme til, og parkering i tilstøtende garage om du kommer med bil, også med lademulighet. Vennlig mottakelse i resepsjonen, og gode rom. Anbefa…

Et nydelig hotell med god service og atmosfære. Enkelt å komme til, og parkering i tilstøtende garage om du kommer med bil, også med lademulighet. Vennlig mottakelse i resepsjonen, og gode rom. Anbefaler å spørre om rom mot Vågen, sjøsiden. God mat til frokost og kveldsmåltidet. Og beliggenheten er super om du ønsker å gå i gamle Stavanger, eller restaurant/pub strøket.

Svar fra eier

29. november 2023

Hei, Tusen takk for superhyggelig tilbakemelding, så kjekt å se at du trives hos oss. Ha en nydelig dag og velkommen igjen. Mvh. Nina, GM

Les mere
5

Anbefales

1. oktober 2023, , Titti Tove Mett... H

Kjempekoselig hotell, flott utsikt over kaia. Mye god lett mat serveres flere ganger om dagen - inngår i prisen. Fin beliggenhet ifht båtturer og pubgata "Fargegata"😀 Vennlige og hjelpsomme ansatte,…

Kjempekoselig hotell, flott utsikt over kaia. Mye god lett mat serveres flere ganger om dagen - inngår i prisen. Fin beliggenhet ifht båtturer og pubgata "Fargegata"😀 Vennlige og hjelpsomme ansatte, rent og ryddig overalt. Merker ikke støyen fra utestedene i gata.

Svar fra eier

2. oktober 2023

Hei , Tusen takk for superhyggelig tilbakemelding og ikke minst at du tar deg tid til det. Så kjekt å se at du trives og er fornøyd med tilbudet. Ha en nydelig dag og velkommen igjen. Mvh. Nina, GM.

Les mere
2

Dyrt, utmodernisert og farlig

5. september 2023, Oslo, Ole-Henrik P

En vil tro at et hotellrom til 3500.- natten er verdt pengene på dette hotellet grunnet beliggenhet og utsikt, men det er det altså ikke. Er på reise og er lett å sammenligne hotell, natten før i Kr.S…

En vil tro at et hotellrom til 3500.- natten er verdt pengene på dette hotellet grunnet beliggenhet og utsikt, men det er det altså ikke. Er på reise og er lett å sammenligne hotell, natten før i Kr.Sand kostet under halve prisen og var langt "mer for pengene". Vi lever i 2023, stikk-kontakt tilgjengelig for lading ved hodepute-område var vanskelig og ikke-eksisterende. På andre siden fantes en stikk-kontakt men den var løs og så faktisk ut til å være en fare for min 3-åring hadde hun blitt med. Søt liten lampe på gavel, gir null verdi når den er defekt. Kjøleskapet var varmt/dårlig kjøling, andre hotell har dessuten innebygd Chromecast på TV, denne Philipsen var både liten og lite moderne.

Svar fra eier

6. september 2023

Hei Ole-Henrik, Tusen takk for din tilbakemelding, bare på denne måten kan vi bli bedre. Beklager så mye at oppholdet ditt ikke stod til forvetningene. Det er ikke kjekt å lese. Prisene styres etter etterspørsel. Denne uken var det helt fullt og prisen styres etter det. Vi har dessverre ikke stikkontakt ved sengen som alle nye hoteller har, men vi håper å få det om ikke altfor lenge . Vi skal få sjekket stikkontakt og lampe, slik skal det ikke være, det skal vi få rettet opp med en gang. Minibarer bytter vi ut fortløpende . Ha en fin dag og håper du til tross for dette gir oss en ny sjanse. Mvh. Nina, GM.

Les mere
2

Klage

12. juli 2023, , Marita L

Starta med at eg var inne med ei flaske med bobbler og ei korg med jordber og spurte om de kunne setje det opp på rommet før eg og 3 venninner kom. Da me kom stod flaska oppi det det som såg ut som ei…

Starta med at eg var inne med ei flaske med bobbler og ei korg med jordber og spurte om de kunne setje det opp på rommet før eg og 3 venninner kom. Da me kom stod flaska oppi det det som såg ut som ei simpel bosskorg. Ingen glass. Det måtte me ned p hente. På putene var det mye avflassing fra hodegavlen. Slike ting er skuffende når me har gledd oss til ei helg i litt luksus. At rommene var slitt er heilt ok men sengtøyet må vera fint. Petsonalet og maten var heilt supert. Mvh Marita Lillevik

Svar fra eier

14. juli 2023

Hei Marita, Tusen takk for din tilbakemelding og ikke minst at du tar deg tid til det. Helt enig med deg, dette var ikke godt nok og det er ikke slik vi ønsker å fremstå. Jeg skal ta dette opp med resepsjon og kvalitetsikre at dette blir gjort på en bedre måte neste gang. Når det gjelder sengegavl, må vi se på om vi kan få byttet den ut. Takk for beskjed. Beklager at dere ikke fikk den starten du ønsket, men hyggelig å se at resten av oppholdet var greit. Håper du til tross for dette vil gi oss en ny sjanse ved en annen anledning. Ha en fin sommer og velkommen igjen. Mvh. Nina, GM.

Les mere
3

Har tapt seg. Pleide å være bra.

21. mars 2023, Bergen, Norge, RosslandR

Har bodd her mye, mest på grunn av servicen. Hadde booket superior rom, høyt opp og mot kai. Fikk et rom på baksiden, nesten på bakkeplan. Ga beskjed til betjeningen som ikke kunne brydd seg mindre.…

Har bodd her mye, mest på grunn av servicen. Hadde booket superior rom, høyt opp og mot kai. Fikk et rom på baksiden, nesten på bakkeplan. Ga beskjed til betjeningen som ikke kunne brydd seg mindre. Lampe som ikke fungerte, og ellers ikke noe spesielt trivelig med utsikt rett i en fjellvegg. I tillegg er det et dyrt hotell. Når det ikke lenger er god service blir det dessverre kun et vanlig hotell uten noe som løfter spesielt opp. Heldigvis andre hoteller i Stavanger som tar gjestenes ønsker på alvor. Blir nok en stund til jeg kommer tilbake.

Svar fra eier

22. mars 2023

Hei RosslandR, Takk for din tilbakemelding, bare på denne måten kan vi bli bedre. Jeg beklager virkelig at du ikke fikk oppgradert rom og havutsikt når du kom. Vi hadde helt fullt når du bodde hos oss. Da var alle rom med havutsikt booket. For å sikre deg havutsikt og superior rom må dette bookes på forhånd. Vi prøver å oppgradere og gi havutsikt etter ønske når vi kan, men når disse rommene er oppbestilt lar det seg dessverre ikke gjøre. Beklager at lampen ikke fungerte på rommet. Det skal den selvfølgelig gjøre. At du opplevde servicen som dårlig er ikke bra, det er ikke slik vi ønsker å fremstå. Vi ønsker at alle våre gjester skal føle seg sett og godt i varetatt, det er viktig for oss. Jeg håper du til tross for dette vil gi oss en ny sjanse ved en annen anledning. MVh. Nina, GM.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.